D: Nu venter tid med familien
kv17_rådhuset_8.jpg
Lone Madsen røg ud og vil nu hellige sig familien og arbejde for sit nye parti, Nye Borgerlige, frem til næste folketingsvalg. Foto: Flemming Schiller
KV17 Efter en periode i kommunalbestyrelsen først for DF og siden Nye Borgerlige blev det endestationen i denne omgang for Lone Madsen. Nu vil hun hjælpe sit nye parti i kulissen og bruge tiden på familien.

Hun begyndte i kommunalbestyrelsen for Dansk Folkeparti men kunne ikke finde sig til rette i partiet til sidst og endte med at melde sig ind i Nye Borgerlige, og dermed være et af de eneste af partiets medlemmer i en kommunalbestyrelse.

Derfor stillede hun også op for Nye Borgerlige ved dette valg, men trods en fremgang i personlige stemmer blev det ikke til genvalg. Dermed er det slut i denne omgang for Lone Madsen i kommunalpolitik. Nu venter en anden tid.

»Det blev ikke til et valg og det er selvfølgelig ærgerligt. Jeg synes, at jeg gjorde hvad jeg kunne og har arbejdet for det igennem fire år og så kan man ikke gøre mere. Nye Borgerlige er et nyt parti og det er svært at slå igennem, hvilket resultatet også viser. Jeg ville da gerne have været med til at holde dem i ørerne, men jeg er ikke skuffet, for jeg synes at vi gjorde det godt nok. Nu kan jeg koncentrere mig om noget andet og overveje, om jeg igen skal stille op,« siger Lone Madsen.

Familie og partiarbejde

Hun vil i den kommende tid koncentrere sig om sin familie og samtidig vil hun hjælpe Nye Borgerlige bag kulissen op til næste foketingsvalg.

»Jeg er stadig frisk på at bidrage med noget i politik, så nu vil jeg overveje, om jeg skal fortsætte ved næste valg. Men jeg skal se lidt mere til min familie, for politik har krævet meget tid. Jeg skal slappe lidt af og passe mit arbejde og så hjælpe partiet op til det næste folketingsvalg. Så kan jeg overveje i mellemtiden, hvad der skal ske,« siger Lone Madsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *