Nok i sig selv
Debat Jeg syntes, det er helt fantastisk, at Steen Normind kan sidde på sin rolige villavej i Skovlunde, køre forbi Centrumgaden og se på skilte, samt opfordre andre Ballerup borgere til også at tage en skilteudflugt for herefter at konkludere, at flere skilte løser vores problem og vi hermed ikke har brug for den dyre pullertløsning.

Tænk at være så kær om sine penge, at Steen går op i, der skal bruges penge for at stoppe det helvede, vi andre lever i, når man samtidig ved, at i hans område og på hans villavej, er brugt et langt større beløb på at sænke farten. Det er sgu at gå i for små sko.

Vi kunne jo så selv betale her i Centrumgaden, ligesom det var tilfældet i Blokhaven, da de fik huslejestigninger på grund af forskellige tiltag så som dørtelefoner og faste pullerter, fordi en gang kriminelle mente, de skulle styre bydelen. Sådan kunne man også afregne. Bad luck, du ikke bor i et villakvarter, du må selv til lommerne. Egoisme har ingen grænser.

Ja, det skulle være de kriminelle der betalte, men hvordan får man det lige ind i ligningen, med den lovgivning vi har?

Jeg kunne godt forstille mig en bedre og billigere løsning. Men hatten af for kommunen, der har taget dette alvorligt og hjulpet os. Det var aldrig sket under den tidligere borgmester. Han havde kunne villaejere og de gode skatteydere på programmet.

Skovlunde og Måløv var bare en sidebemærkning i kommunen og blev stille spøgelsesbyer. Nu har vi fået nogen, der gør noget for hele kommunen. Om man kan lide tiltagene i Skovlunde eller ej er ligegyldigt. Men der gøres noget.

Også selvom om en del villaejerne mener, at det der bygges i Skovlunde er for højt, trods de kun kommer forbi når de tøffer til bageren i bilen søndag morgen.

Nej kommunenkassen er for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *