LSI-gymnaster på Stevns
LSI-på-Stevns-copy.jpg
Gymnaster, forældre og trænere fra LSI Gymnastik havde en hyggelig og lærerig træningsweekend på Idrætsefterskolen på Stevns. Foto: Privatfoto
Gymnastik LSI gymnastik har for syvende gang været på den traditionsrige træningsweekend på Idrætsefterskolen på Stevns, hvor 117 gymnaster i alle aldre deltog, sammen med modige forældre, trænere og bestyrelsen.

»Energien var høj, lysten til at lære nyt og udfordre sig selv var stor og herudover fik det sociale sammenhold et kæmpe boost på tværs af hold, niveau og alder. Gymnasterne skal særligt have ros for et utroligt gå-på-mod, vedholdenhed og lyst til at lære og ikke mindst deres anerkendende tilgang til hinanden hele weekenden,« fortæller Jytte Seidelin, som er formand for LSI Gymnastik i Smørum.

Weekenden sluttede af med en opvisning for forældre og søskende, hvor gymnasterne fik mulighed for at vise et udpluk af, hvad de havde lært – inden turen igen gik hjemad til et velfortjent hvil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *