Konservative har sat holdet
K-kandidater.jpg
Fire af de konservative kandidater til kommunalvalget. Fra venstre Morten Løgager, Karsten Kriegel, Hashini Manjula og Allan Kristensen. Foto: privatfoto
kv17 Endnu et politisk hold er klar til at tage valgkampen op. Det Konservative Folkeparti i Ballerup har nu sat deres hold op til kommunalvalget i november.

Spidskandidaten er Allan Kristensen, der er født og opvokset i Måløv. Han er 46 år og bor i Ballerup, hvorhan blandt andet er aktiv i Ballerup Håndboldklub som spiller og bestyrelsesmedlem.

Man kan ofte se Allan sidde på tilhørerpladserne ved kommunalbestyrelesmøderne på grund af hans store interesse for politik. Han har især fokus på, hvordan man passer på pengene i kommunekassen og bruger dem mest hensigtsmæssigt.

Der er også fem andre kandidater på den konservative liste. Næste kandidat er Morten Løgager, 48 år og synonym med Ballerup Kræmmerfestival. Han er til daglig leder i en IT-virksomhed i Ballerup.

Man kan også stemme på en erfaren lokalpolitisk herre, nemlig Karsten Kriegel, der tidligere har siddet i kommunalbestyrelsen. Han er 43 år og aktiv spejder og stiller op til både kommunalbestyrelsen og regionsrådet. Han er til daglig kommunal sagsbehandler.

Dertil kommer en af de unge kandidater i Ballerup, nemlig 19-årige Hashini Manjula samt Lis Folke Christensen og Klaus Michael Alsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *