Jeg fik ikke svar på mine spørgsmål om svømmehallen
debat Efter at have læst svaret på mit læserbrev omkring Ballerup Svømmebad undrer det mig, hvorfor Ketil Folmer Christensen ikke besvarer mine spørgsmål.

Jeg fik ikke svar på, hvad grunden er til, at man har ændret åbningstiderne i badet. Hvad er grunden til at der lukkes klokken 18, så borgene ikke kan nå en svømmetur efter arbejde?

Mange svømmere kan ikke nå en svømmetur inden arbejde, fordi i først åbner klokken 7.

Der blev heller ikke svaret på årsagen til, at man nu skal bruge polet for at lukke sit omklædningskab. Hvad var der i vejen med at bruge sin billet, som man alligevel tager med ind i omklædningsrummet .

Nøglebåndene er upraktiske og ubehagelige at svømme med, samtidigt med at der for mange svømmeres vedkommende er problemer med at tage dem på ordentligt. Det gamle system med elastiknøglebånd var udmærket.

Vandkvaliteten er stadigvæk ikke i orden, mange svømmere klager over svie og kløe i halsen.

Måske Ketil Folmer kan besvare mine spørgsmål denne gang? Eller endnu bedre selv tage sig en tur forbi badet og prøve det af, inden han svarer på mit indlæg.

3 kommentarer om “Jeg fik ikke svar på mine spørgsmål om svømmehallen”

 1. Sussie Wandel siger:

  Hej Ole

  Jeg synes nu at der kommer et helt fornuftigt svar på spørgsmålet om skabene.

  Hvad angår åbningstiderne har man undersøgt hvor meget svømmehallen bliver benyttet i ydertimerne. Det koster penge at have den åben uden brugere, derfor er tiderne sat som de er. Jeg er dog enig med dig i at der godt kunne være åbent om aften. Den mulighed vil jeg gerne gå videre med og se om der kan findes en løsning. Men det kræver brugere at få mere åbningstid.

  Mvh. Sussie Wandel

 2. 0.jensen siger:

  Hvorfor besvare du Ketil Christensens Læserbrev
  Jeg mangler at få svar fra ham
  Der er ikke kommet noget fornuftigt svar omkring skabene .
  Ikke en lyd omkring åbningstiderne .
  Må minde om at et er grunden til mit andet læserbrev .
  Underlig fremgangsmåde at besvare læserbreve for andre .

 3. O. Jensen

  Så skriv personligt til Ketil, du kan finde hans mail adresse på ballerup.dk
  Hvorfor lave læserbrev hvis andre ikke kan komme med input ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *