Hvor længe skal vi gemme os?
Man kan spørge os selv om, hvor længe vi skal gemme os og barrikadere os bag pullerter, jernstænger, vejbaneindsnævringer og veje plastret til med vejbump fordi vi ikke får stillet de få ansvarlige gerningsmænd til ansvar for deres handlinger.

Er det rimeligt, at belaste borgerne med den ene millionudgift efter den anden fordi nogle få utilpassede ikke kan finde ud af at tage hensyn til andre.

Vi går meget op i demokrati og udtryksfrihed. Det er ikke demokrati, når vi gemmer os for nogle få. Det må da kunne lade sig gøre, at vi i fællesskab kan få udarbejdet en strategi til at få identificeret og fanget gerningsmændene og puttet bøllerne bag lås og slå.

Vi skal tricktyverier og hjemmerøverier til livs. Jeg vil vove at påstå, at ét tricktyveri er to for mange, fordi når ét tyveri er lykkedes, har der allerede været planlagt et andet, som ikke er lykkedes. Vores borgere, specielt de ældre, skal kunne gå i fred og ro uden at føle sig utrygge.

Vi skal kunne føle at vi trygt kan forlade vores hjem uden frygt for, om der har været ubudne gæster, mens vi har været væk. Nabohjælp er en god ting, men der skal skrappere metoder til for at holde bøllerne væk.

Et par kameraer hist og pist vil kunne gøre underværker. Lad os i fællesskab få gjort Ballerup til et sikkert, trygt og behageligt sted at færdes. Undtagen bøllerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *