Har Lone Madsen sovet i timen?
Debat Kære Lone Madsen. Du skriver i Ballerup Bladet i sidste uge, at en afghansk kvinde har fået hjælp til at blive i Danmark sammen med sin mand og snart to små børn på bekostning af velfærd til vores ældre.

Du skriver citat: ”Og som ligger alene det meste af dagen med våde bleer eller det der er værre.” citat slut.
Hvordan hænger det sammen med de rapporter, vi har modtaget gennem de seneste fire år? Og hvis det er rigtigt, har fru Lone Madsen så ikke sovet i timen, da du jo sidder I kommunalbestyrelsen?

Hvordan kan Fru Lone Madsen kæde de to kasser sammen? I din tid som medlem af økonomiudvalget burde du om nogen vide, at penge til de ældre og penge til flygtninge kommer fra to forskellige kasser, så hvordan kan det være på bekostning af ældrepleje?

9 kommentarer om “Har Lone Madsen sovet i timen?”

 1. Christian Stærke siger:

  Endnu engang ser vi det dilemma som fru Madsen ofte befinder sig. En god historie kan ganske nemt blive ødelagt af fakta, men det rør sikkert ikke damen så meget. Her helliger målet udpræget midlerne, men det kan også blive for tykt.

 2. anna winther siger:

  Det er oplagt at de fleste DF og NB politikere ynder at give den ” sandhed” at danskere ikke kan få bolig fordi flygtninge får dem.
  Og her knækker filmen for Lone Madsen.

  1. Poul E. Pedersen siger:

   Til almindelig og åbenbart nødvendigt orientering:

   En flygtning har RETSKRAV på en bolig.
   Det har etniske Danskere ikke.

 3. TomasVogter siger:

  Det er nu lidt uhyggeligt, som fakta absolut intet betyder for Lone Madsen

 4. Poul E. Pedersen siger:

  Der er den igen, denne med at pengene tages fra en anden kasse. ??
  En dubiøs undskyldning for at bruge løs af skatteydernes penge.

  Som bl.a. Venstre, brugte da de skulle forklare hvorfor partiet betalte for L. Løkkes underbukser m.m.
  At pengene var taget fra parti-kassen. ??

  Jeg ved dette vil forbløffe Sussie Wandel (V), Kandidat:
  Men pengene stammer fra landets skatteydere der er tvunget til at betale den alt for høje parti-støtte.

  Ligesom at Ballerups skatteydere, via den alt for høje skat, fylder kommunens kasser op, og således betaler for den afviste, men nu sammenførte migrant.

  Så kort og godt: Det ER kommunens skatteydere der skal betale de yderligere omkostninger til Migrant-ægteparret med deres børn.

  Længere er den sådan set ikke.
  Uanset hvad Venstre digter, og de selvfede Venligboere så end siger.

 5. Jørgen Flyr siger:

  Poul E. Pedersen kunne spekulere på, hvordan vores samfund ville se ud, hvis de rige ikke løb fra regningen men betalte deres skat.

  Ville de gamle kunne få hjemmehjælp en gang om ugen, for eksempel?
  Ville flygtningeproblemet være løst, hvis Danmark og vores venner holdt op med at bombe dem ud af deres hjem?
  Utroligt som nogle forsat giver flygtningene ansvaret for selvskabte problemer.

  1. Poul E. Pedersen siger:

   Jørn Flyr.

   Du spørger i Øst og Vest om riges skat eller mangel på samme, m.m.m.
   Et interessant og godt emne at debattere. Men egentlig ikke høre hjemme i denne tråd.

   Jeg tillader mig derfor blot at svare det utrolige, at migranterne ( hvoraf få er reelle flygtninge) koster det Danske samfund, det vil bl.a. sige skatteyderne i Ballerup Kommune, ca. 33 MILLIARDER KR. om ÅRET, og stigende.

   Det vil være korrekt at konkludere at nogle af disse milliarder kunne komme landets befolkning, herunder også de der bor her i Ballerup, til gode, hvis ikke vore regeringer var så følgagtigt over for EU og adlød dem i et og alt, inkl. at modtage hobevis af migranter som reelt intet har at gøre her i landet.

   Omvendt vil det også være korrekt at konkludere at disse milliard omk. kræver besparelser over hele service apparatet og følgelig også rammer de svage, fattige og syge. Altså de der gennem et helt arbejdsliv har givet til vor fælles kasse og nu må ser sig svigtet på mange områder, hvis behov for service fra det offentlige opstår

   Så her er ikke tale om at give nogle skylden men blot en konstatering af vor samfunds tilstand med økonomiske migranter at forsørge.

   1. Jørgen Flyr siger:

    Demokrati er ikke, at når DF som det borgerlige parti der ved valget fik flest stemmer og mandater til Folketinget, at man så ikke vil i regering – fordi DF ikke har andet end symbolpolitik og foretrækker at være i selvfed opposition.

    Demokrati er heller ikke, at man alligevel får indflydelse når man kpnsekvent har opgivet sine valgløfter.

    Og demokrati er slet ikke at fremmane flygtninge som årsag til at det går dårligt i DANMARK, NÅR MAN SELV HAR STEMT FOR ALLE FORRINGELSERNE.

    Så er man ikke demokrat og ikke bedre end dem, som gav jøderne skylden og omdannede Tyskland til en arbejdslejr og krigsmaskine. DF har i denne sammenhæng støttet at danskerne skal arbejde mere og længere tid (og DF har ikke mindst ødelagt dagpenge og efterlønnen) har stemt for alle krigene og vil gerne bruge 60 mia kr på mere militær- og bombefly. Ikke nok med at DF vil ufred i verden og opnået at flere må flygte, man bekæmper ulandshjælp og forbedringer af jordklodens miljø. DF er både umenneskelige over at gøre noget mod global fattigdom og verdens andre problemer.

    Uanset Dansk Folkepartis omgang med danske og udenlandske nazister og viften rundt med dannebrogsflaget, så er de gennemskuet af de fleste som utroværdige og nedbrydere af velfærdssamfundet.

    1. Poul E. Pedersen siger:

     Jørgen Flyr.

     Korrekt at DF har svigtet ved at pege på L. Løkke som Statsminister.

     Men det kommer egentlig det smør ved når det står lysende klart for alle, inkl. SF, at omkostningerne til migranterne/flygtningene koster Danmark ca. 33 MILLIARDER KRONER OM ÅRET.

     Pengene som tages fra vor fælles kasse, og følgelig mangler, når etniske Danskere har behov for dem.

     Det kan man så tro på eller lade være.

     Men sådan ER det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *