Grib brættet og spil
brædtspilsevent_8.jpg
Der bliver spillet alle slags brætspil og andre analoge spil på Hareskov Spilfestival. Det er både sjovt, populært og rigtig retro. Foto: Arkivfoto
spilfestival Endnu engang afholder Hareskovens Lilleskole brætspilsdag, hvor alle kan komme ind og spille på bræt, med kort eller rollespil.

Det er blevet lidt af et tilløbsstykke for spilnørder fra nær og fjern, der gerne vil gå retro. De vil spille brætspil, kortspil og rollespil, til forskel fra de mange computerspil, der er så udbredte.

Det kan de komme til på Hareskovens Lilleskole den 26. november, hvor hele arsenalet af de forskellige analoge spil foldes ud.

Her afholdes nemlig Hareskov Spilfestival, med navnet ’Din Tur Nu’, som er et samarbejde mellem skolen og tegneseriebutikken Fantask.

På vej til VM

På denne dag kan man lære en masse om brætspil, men man kan også spille med andre og dyste i spil, man ikke har prøvet før. De fleste spil kan man desuden købe, hvis man falder over et spil, som man bare ikke kan undvære.

På festivalen afholdes desuden danmarksmesterskaber i brætspillet Carcassonne og vinderen kan tage videre til verdensmesterskaberne i Tyskland senere på året.

Rigtig mange fra Ballerup fandt vej til spilfestivalen sidste år og ansporet af den store succes, er der altså igen brætspilsdag, hvor alle uanset alder kan lære om spillene. Der vil sidde spilentusiaster, der lærer både børn og voksne hvordan man spiller og samtidig giver både børn og voksne en festlig dag i spillets tegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *