Forrygende afslutning for LSF
fodbold Det blev en helt forrygende afslutning for LSF denne lørdag. Men det kunne have være gået grueligt galt i starten af kampen. Herlevs to frontangribere var konstant en kilde til uro for LSF’s forsvar.

I det 20. minut gik det galt, da en af Herlevs angribere opsnappede bolden og stormede ned mod LSF-målet og med et vip sparkede bolden i kassen.

Heldigvis vågnede LSF-holdet hurtigt op og Jacob Lind fik fremtvunget et straffespark, som Morten Larsen sikkert omsatte til pausestillingen 1-1.

Herlev kløede på og gode kombinationer gjorde, at de i det 51. minut kom fri med Lasse Gram og så lå den i kassen til en 2-1-føring til Herlev.

Der var ikke mange chancer for LSF i anden halvleg, men i det 88. minut blev Benjamin Madsen sendt af sted i et raid på kanten og han kom helt ned til baglinjen. Her lagde han bolden tilbage til Emil Scott, der bankede bolden i kassen, 2-2.

I overtiden blev bolden igen spillet frem til Benjamin Madsen, og igen løb han fra backen, til baglinjen og igen tilbage i feltet. Her kom så Mads Holden stormende til og sparkede bolden i nettet til 3-2.

Nogen vil nok mene, det var tyveri ved højlys dag, men når nu Herlev ikke kendte deres besøgstid, så var der ikke andet for LSF at gøre, end at bukke og neje og tage det de kunne få. Det var en forrygende afslutning og nu er der dømt vinterferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *