F: Tilbage i stolen
kv17_rådhuset_36.jpg
Så er det tid til igen at være med i den politiske maskinrum for Ulrik Falk-Sørensen fra SF. Efter fire år udenfor, var der igen plads til ham i kommunalbestyrelsen. Foto: Flemming Schiller
KV17 Efter en pause på fire år er SF tilbage i kommunalbestyrelsen. Spidskandidat Ulrik Falk-Sørensen glæder sig til at genoptage det politiske arbejde og bane vejen for nye ansigter i politik.

Ved sidste valg røg den ellers stærke SF-repræsentation ud af kommunalbestyrelsen efter et generelt miserabelt valg for SF. Siden fulgte fire år på sidelinjen, hvor Ulrik Falk-Sørensen har været observatør til det politiske arbejde i kommunen. Nu er han tilbage i kommunalbestyrelsen, denne gang godt nok alene på skansen, men med masser af frisk mod på at genpotage det politiske arbejde.

»Jeg havde håbet stærkt på, at vi ville komme ind. Vi havde et godt valgforbund, så vi havde en reel chance. Det lykkedes og det er jeg naturligvis meget glad for, så vi igen kan være med i det politiske arbejde i Ballerup,« siger Ulrik Falk-Sørensen.

Stort engagement

Han satser på at være en stærk flanke sammen med Enhedslisten og er i øvrigt klar til at samarbejde på tværs i salen, til gavn for det politiske arbejde og for kommunens borgere, som har været meget engagerede i valget, mener han.

»Det har været en god valgkamp hvor borgerne har været meget engagerede. Jeg har været på alle valgmøderne og kunne se, at folk mødte talstærkt frem generelt. Det stærke engagement skal vi også som politikere sørge for at imødekomme,« siger SF-politikeren, som samtidig glæder sig til at bane vejen for nye kandidater ved næste valg.

For selvom den 75-årige lokalpolitiker efter eget udsagn er både frisk og rask, så lægger han ikke op til at genopstille ved næste valg og eventuelt tage en tørn mere.

»Jeg har været med i mange år og derfor satsede vi hårdt på, at jeg kom ind. Men jeg fortsætter ikke. Selvom jeg både er frisk og rask, så er der en aldersbegrænsning. Jeg skal sørge for at skabe gode rammer, som en yngre kandidat kan arbejde videre med efter næste valg. Vi har nogle gode emner, og det er lettere at få dem til at tage over, når vi sidder i kommunalbestyrelsen i forvejen,« siger Ulrik Falk- Sørensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *