En anstændig løsning, tak
Debat  Helle Tidemann, hvilke beboere i Centrumgaden er blevet hørt om deres holdning til pullertløsningen?

Der er nemlig også et stort ønske om visse “beboerlicenser” (dit eget udtryk) til handicappede og gangbesværede beboere, der hidtil er blevet hentet og bragt af flinke familiemedlemmer eller bekendte. Men disse “licenser” er jo ikke med i planen, som du tidligere har oplyst – og hvorfor pokker er de dog ikke det?

Tsk tsk, så nu går hele det udgiftskrævende cirkus alligevel ud over beboerne. Lad venligst være med at replicere, at så kan de omtalte beboere blive hentet “bagom”, for nogle opgange i Stationsgården har to ekstra etager, når man skal “bagom”, og det er vist ikke så godt, når bevægeapparatet er nedsat, synes du? Gør det nu anstændigt.

3 kommentarer om “En anstændig løsning, tak”

 1. TH Pedersen siger:

  Ove Ginness

  Ang. hvem der er blevet hørt ved jeg ikke, men noget kunne tyde på at Crazy Candy Land i nr. 29 nok kommer til at få særbehandling, de har Helle Tidemanns valgplakat stående i vinduet.

  Så om det hele bare har været et spil for galleriet, må tiden vise.

  1. Ove Ginness siger:

   TH,

   Med eller uden høring af hvem eller hvornår, har det i hvert fald været et uskønt forløb med megen varm luft og mærkværdigt modsatrettede opfattelser hos udvalgsformanden.

   Som i så mange andre situationer, hvor de få skader de mange, medfører det også her, en stor økonomisk udskrivning for de mange sagesløse skatteborgere, som det går ud over.

   At udvalgsformanden nu har sin valgplakat udstillet i et butiksvindue overrasker ikke. Omtalte forretning har i lang tid tiltrukket kørende og parkerende trafik i gågaden og en promoverende plakat kunne måske mildne pullertbeslutningen – hvem ved?

 2. Kunne da være rart at høre fra dem som er blevet hørt om den Pullertløsning, men måske er det bare et spil for valget? Og som Ove skriver, så er det lidt underligt at lige netop den forretning har Helle’s plakat hængende, giver stof til eftertanke!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *