Decentralisering af institutioner
debat Jeg synes, vi skulle starte med at få decentraliseret alle vores institutioner og få genindført forældrebestyrelser, så forældre igen får medejerskab af vores institutioner - og idéer igen kan spire i lokalmiljøet.

Der ville samtidig blive sparet en del, der kunne investeres i brugerne af institutionerne. Savner at de, der har indført et dyrt og ledertungt system fjernt fra brugerne, ville stå lidt på mål for deres beslutning.

Jeg tænker, at kommunen trænger til et eftersyn af den centralisering, der er sket i de seneste år, så vi igen kan få inddraget borgerne i de kommunale beslutninger, så det i større grad er brugerne og ikke politikerne og embedsmændene, der træffer de beslutninger, der er bedst for nærmiljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *