BSF-kvinder lavede flot comeback
fodbold KoldingQ kom lørdag til Ballerup, hvor der ventede et endog meget vigtigt opgør – en direkte duel om tredjepladsen.

BSF kom flot ud til kampen, og efter blot fire minutters spil var det Chirine Lamti, der med et flot spark bragte BSF foran. Desværre faldt udligningen kort efter, da Signe Boysen gjorde det til 1-1 efter 10 minutters spil.

Trods en smal favoritværdighed til Kolding inden kampen, var det BSF, der var absolut i teten. Med det hurtige spil langs jorden, som cheftræner Thomas Maale gør en dyd ud af, skabte BSF chancer til at komme foran, men som andre gange i denne sæson manglede den sidste skarphed, når bolden skulle i målet.

Derfor var det også en kold dukkert, da Kolding i starten af anden halvleg kom foran. Offensivt havde de ikke meget, men skarpe var de, og da BSFs forsvar fejlede en enkelt gang, var det 2-1 til udeholdet. Så var det op ad bakke mod et hold, der pakkede sig yderligere foran eget mål.

BSF lagde større og større pres på som kampen skred frem, men selvom stormløbet mod Koldingmålet tog til, skulle man helt hen til det 88. minut, før indskiftede Dajan Hashemi bragede bolden i målet til kæmpe forløsning.

I det 90. minut var BSF atter i offensiven, og Kolding måtte igen lave et frispark. Det blev sparket forbi, men i feltet var Tanya Arngrimsen blevet revet ned. Straffespark i overtiden, som topscorer Amalie Thestrup tog sig af og på sikreste vis sparkede ind. To mål på to minutter og BSF vendte et truende nederlag til sejr.

Med 18 point for 10 kampe og en aktuel tredjeplads venter lørdagens kamp mod Varde i TopDanmark Hallen klokken 12.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *