BSF hyldede sine frivillige
BSF-Henrik-Jensen-årets-ildsjæl-2017-copy.jpg
BSF hyldede sine frivillige for deres indsats både på og udenfor banen. Foto: Privatfoto
fodbold BSF hyldede lørdag sine mange frivillige, da der var fest i forenings klubhus på Marbækvej i Ballerup Idrætspark.

Klubben takkede de godt 100 fremmødte for deres ukuelige indsats på og udenfor banerne, der er altafgørende for at skabe en velfungerende forening, der tæller over 1000 medlemmer, alt lige fra små drenge og piger over unge, seniorer og ældre, raske og handicappede.

Efter en tale fra klubbens formand var der mad, drikke, DJ, fest og hygge langt ud på natten for de frivillige, der denne aften kunne lægge gerningen som træner, holdleder, koordinator m.m., til side, og blot hygge sig som en del af det fællesskab, BSF er og giver.

Traditionen tro var der også kåringer. Rasmus Christiansen blev kåret som årets træner, Henrik Jensen som årets ildsjæl og John Froman og Johnny Jensen fik den særlige hyldest som årets BSF’ere for deres mangeårige arbejde for især kvindefodbolden i klubben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *