Bekymring for Sømosen
Debat Kære Helle Tiedemann. Tak for dit svar, hvor din afsluttende kommentar er, at du ønsker at bevare Sømosen.

Her er vore partier enige. De seneste ugers debat om Sømosen har dog vist, at vi ser grundlæggende forskelligt på selve begrebet ”at bevare”.

Et enigt Miljø- og Teknikudvalg ønsker at opføre et campus på de grunde, der ligger tæt på Sømosen. I dit svar giver du udtryk for, at det ikke var en decideret høring, der blev afholdt den 26. oktober på DTU, men et dialogmøde. Det var vel et dialogmøde på baggrund af en høring?

Du signalerer klart, at beliggenheden ikke kan ændres. Samtidig skriver du at arealet er lagt ud til erhverv. Her foreligger der, så vidt jeg ved, ingen planer, vi kan forholde os til.

På mødet den 26. oktober, var hovedparten af høringssvarene imod et byggeri, der omfatter grundene fra DTU ned mod Sømosen. Jeg er enig med dig i, at I inddrager borgerne ved at forlænge høringen. Jeg kan dog være i tvivl om, hvad nyt en ny høring vil vise.

Vi står med en konflikt, hvor vi ikke kan skabe en winwin-situation. Alternativets råd til Teknik- og miljøudvalget er: Få ændret beliggenheden af studieboligerne og forebyg en lang politisk tovtrækning med et nyt dialog/høringsmøde, som af borgerne bliver opfattet som en farce. Alternativet vil opfatte det som beskæmmende og give bekymring for biodiversiteten i Sømosen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *