Ballerup skal fortsat være grøn
Debat  Der har i den senere tid været en del skriverier her i bladet om et forslag til flere boliger ved DTU i nærheden af Sømosen.

SF’s holdning til det er, at der er brug for flere ungdomsboliger, og at det er fint hvis de kan placeres i nærheden af et af kommunens store uddannelsessteder.

Men vi kan ikke acceptere at der eventuelt vil blive dispenseret, således at der vil kunne bygges ind i de nu fredede områder, og vi kan ikke acceptere at nyt byggeri bliver højere, end det der er i forvejen.

Vi kan heller ikke acceptere byggeri hvis det kan dokumenteres, at det vil reducere biodiversiteten i området. Ballerup kommune skal bevares som en grøn kommune med så mange grønne områder som muligt.

Der er af og til her i avisen også større diskussioner omkring økologi. Vi går naturligvis ind for så meget økologi som muligt, stærkt bakket op af Grønt Råd i Ballerup ,som SF tog initiativ til at få oprettet for snart mange år siden, og som siden har fungeret som effektiv sparringspartner for kommunens politikere.

Ballerups økologiprocent for maden på daginstitutionsområdet og plejecentrene er ok, men det kniber gevaldigt på alle andre områder. Det vil SF arbejde på bliver forbedret i de kommende år.

1 kommentar om “Ballerup skal fortsat være grøn”

  1. Martin Edens siger:

    Birte,
    kan SF så ikke komme med et forslag til hvor der så skal bygges, hvis det ikke må være der hvor kommunen havde planlagt at der skulle bygges ?
    Ellers er det her jo bare en gang varm luft uden hold i virkeligheden…
    /Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *