Baldersbos nøglecirkus
debat Min mor bor i højhuset i Hedeparken. Der har de lavet et nyt nøgle/dør-system og her begynder cirkusdelen.

Min mor er 90 år og dårligt hørende og gående, så jeg har haft den tvivlsomme fornøjelse at være indblandet.

Først skulle nøgler med videre afhentes hos viceværten i Ballerup. Jeg bor i Slangerup. Kommer så og beder om tre sæt, så jeg og min søster også kan komme ind. Men nej, jeg kan kun få to sæt. Kom venligst tilbage en anden gang, når der er bedre tid, så kan der fremskaffes et sæt til undertegnede.

Vente, vente… Kører så igen til Ballerup i den korte åbningstid og får udleveret denfamøse gule nøglebrik, omtalte brik virker næste uge jeg kommer til Hedeparken, men i går virkede den så ikke, prøvede igen og igen uden resultat.
Så kontakter jeg viceværten, der skriver, at den skal jeg komme og få opdateret på kontoret. Igen, igen fra Slangerup. Det er grotesk..

Desuden har de fået dørtelefoner med så lav ringelyd, at mange folk slet ikke kan høre dem, det er ikke rigtig trygt, og hvordan eventuelt lægen eller andre skal komme ind, må henstå i det uvisse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *