Alle har krav på fællesskab
debat Meget af det jeg går til valg på, har jeg lært i svømmeklubben Triton Ballerup.

Jeg har mærket det fællesskab, sport giver. Jeg har også set drenge og piger med næserne trykket flade mod svømmehalsruden. Deres forældre kunne ikke betale kontingentet.

Vi har en gruppe børn og unge, hvor forældrenes økonomi er så presset, at der ikke er plads til karate eller klarinet. Jeg vil gerne kæmpe for, at flere får råd til at komme ud i foreningerne.

Det er ekstremt vigtigt, at netop den gruppe børn og unge kommer ud af døren og får et sammenhold. Hvis vi skal bryde den sociale arv, og det skal vi, så har de unge brug for et godt netværk og et stærkt fællesskab. Det hjælper vores foreninger til. I mit Ballerup har alle krav på et fællesskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *