Udvikling af Jonstruplejren
Debat Jonstruplejrens lukning som militært område i de kommende år åbner op for mange muligheder i området.

Hvad skal vi bruge arealet til? Erhverv eller beboelse? Skal vi bygge nyt? Hvad vi end vælger, vil det få konsekvenser for os der bor i bydelen,« oplyser en byrådskandidat læserne.

Det kan man læse 3. oktober i Ballerup Bladets debatspalte. Så ordet er frit til en debat og den pludselige nye viden om området, og læg især mærke til oplysningen om Jonstruplejrens lukning.

Der er en sjælden nyhed og så endda lige før kommunevalget, og rummer den rigtige karakter til en folkelig samling; omkring et sådanne usædvanligt smukt og velbevaret område. Stærkt kuperet og formentlig med ret velholdte bygninger.

Så herligheden er lige velegnet til et top moderne asylcenter, kursus, skole og ikke mindst fritidsaktiviteter. Og kan sagtens rumme alle de aktiviteter den lukkede del af Jonstrupvej i dag belemres med parkering nær KFUM’s bygning, hvis altså oplysningerne om lejrens ophør er ok.

Så der bliver noget for de edsvorne kommunalpolitikere at sætte i relief, nu når både økonomi og kommune skal passes i syd og nord. Det må afgøres 21. november på dem vi tror.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *