U15-drenge rykker i Mesterrækken
BSF-Årg-2003-drenge-copy.jpg
En flok stolte og dygtige drenge og trænere skal nu op i Mesterrækken efter blot et år i række 2. Foto: Privatfoto
fodbold Årgang 2003 i BSF, skrev i onsdags et smukt kapitel i en lang og flot fortælling, da de på mest dramatiske og fantastiske vis sikrede sig en oprykning til Mesterrækken.

For blot et år siden spillede årgangen i række 2, men efter at have fået en del spillere tilbage i vinters, er der sket meget. Sammensmeltningen mellem spillerne på og udenfor banen er gået over al forventning, og efter et flot forår og en sommer med ansættelse af en ny, dygtig træner, var ambitionerne høje.

Drengene har ikke blot levet op til dette, men langt over. Inden sidste kamp mod rækkens nummer 1, Stenløse, kunne man med en sejr sikre sig oprykning. Med et nederlag eller uafgjort, ville man spille det over i andres hænder.

Efter at have været bagud, kom BSF-drengene tilbage og udlignede i 2. halvleg, inden de i de døende minutter fik forløsningen med et mål til 3-2. Jublen kunne bryde ud, da dommeren fløjtede af og oprykningen til Mesterrækken var en realitet.

Fra række 3 til Mesterrække på halvandet år og række 2 til Mesterrække på et år er absolut ikke hverdagskost, men en helt fantastisk bedrift af både trænere og spillere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *