Tjek lige din lotto-kupon
pengesedler-COLOURBOX4388421-copy.jpg
En Vikinglotto-kupon med Joker købt i Ballerup er nu over to millioner kroner værd. Foto: Colourbox
Millionær En Vikinglotto-kupon med Joker købt i 7-Eleven på Ballerup Station er lige blevet over to millioner kroner værd. Men hvem er den heldige ejermand?

Nogle gange gør det måske ikke noget, at toget er forsinket – for man kan jo benytte ventetiden til at købe en Vikinglotto-kupon med Joker. Om det er det, der er sket for ejermanden af den heldige kupon købt i 7-Eleven på Banegårds Pladsen i Ballerup ved vi ikke, men efter Jokertrækningen i aftes er kuponen blevet 2.188.779 kroner værd, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Kuponen havde samme talrække, som den Joker-talkombination der blev trukket ud i går aftes: 2, 4, 0, 2, 8, 3, 1 . Den heldige ejermand af kuponen kan se frem til at være blevet 2.188.779 kroner rigere – og vil derfor også få mulighed for at benytte Danske Spils millionærrådgivning, som tilbydes alle vindere af præmier over 1,5 millioner kroner. 

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen – og det er derfor heller ikke til at vide, om det er en lokal eller en passager på gennemrejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *