Svar til Normind og Tiedemann
Debat Steen var det ikke en ide, at du inden du udtaler dig om pullert lige ser tingene igennem.

Du siger, at det vil forringe lovlydige borgeres ret til at færdes i gågaden. Den ret er helt væk nu på grund af det der foregår. Gågaden er helt og aldeles blevet en spøgelsegade i aftentimerne og en spring-for-livet-gade i dagtimerne.

Mig bekendt er fire personer flyttet herfra, en mere er på vej ud. Flere personer er blevet ramt af biler, en med to brækkede arme som resultat. Jeg selv blev ramt med en baby på armen, bare fordi jeg ikke ’’efter ordre’’ flyttede mig hurtigt nok, så man kunne parkere, hvor min klapvogn stod.

Selvom der kommer pullerter forringer de ingen lovlydige borgers adgang med bil i gaden. Tværtimod udvides tiden for, hvornår man må køre ind.

Ja det en sindssyg dyr løsning, som med lidt visioner og arbejde kunne gøres betydelig billigere. Løsningen koster en familie med to børn i Ballerup 180 kroner plus et ’’pullerkontigent’’ på 40 kroner for selvsamme familie om året.

Du har ret i, at det er noget af en regning at tørre af på borgerne, men jeg går ud fra, at du mener, vi alle skal være her, og det kan man ikke, som det er nu. Selvom du bor i Skovlunde går jeg ud fra at, du ikke har noget mod, vi andre i kommunen også skal kunne færdes i gaden.

Bedst var det, hvis man kunne få disse fuldstændige ligeglade ’’terrorister’’ til at betale, men det går ikke, mener Helle Tiedemann. Havde vi sat os sammen, teknisk forvaltning og beboerne, kunne der findes løsninger, der ville komme kommunekassen til gode og straffe disse personer.

2 kommentarer om “Svar til Normind og Tiedemann”

  1. Helle Tiedemann siger:

    Kære Kim
    Jeg synes som du at det er en sindsyg og egentlig unødvendig udgift at tørre af på lovlydige borgere og skatteydere og jeg er, som du ved, rigtig ærgerlig over det!
    Jeg tror ikke at vi kunne stoppe den kørsel i gaden uden at lave denne meget dyre løsning. Det er langt dyrere end jeg havde forestillet mig, men jeg er alligevel glad og tilfreds. Jeg er tilfreds med at vi nu får stoppet vanvidskørsel i gågaden og tilfreds med at vi nu alle inden længe kan bevæge os trygt i gaden igen. Jeg håber at I som bor i Centrumgaden også bliver glade og tilfredse. Det var ihvertfald hensigten fra min side

  2. kim pedersen siger:

    Klart vi glade. Men jeg er sikker på den kunne gøres billigere. Måske man skulle have bragt borgerne meget længere ind i beslutningsprocessen. Men lad det nu ligge. Så skal vi bare andre problemer til livs her. men det en anden boldgade

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *