Svar om pullerter
Debat En pullertløsning er den eneste måde at stoppe vanvidskørslen i Centrumgaden på.

Det er det eneste, kommunen kan gøre for at forhindre kørslen. Kommunen kan jo ikke beslutte, at der skal mere politi på gaden, og med de regler, der er i dag, er det ikke lovligt at overvåge Centrumgaden.

Pressen har skrevet om, at flere folketingspolitikere ønsker at ændre på reglerne for tv-overvågning. Justitsministeren har meldt ud, at han vil foretage et eftersyn af reglerne for og praksis med tv-overvågning i utrygge områder. En ændring i lovgivningen sker dog ikke fra dag til dag og kan derfor ikke løse problemet her og nu.

Flere skilte er heller ikke vejen frem. Gågade-skiltene ved indkørslen til Centrumgaden har allerede flere betydninger, bl.a. at der ikke må køre biler, med mindre bilerne har en særlig tilladelse, at hastigheden skal være lav, og at der skal tages hensyn til fodgængere. De bilister, der kører hensynsløst i Centrumgaden, har helt sikkert set skiltene og kender betydningen, men de er totalt ligeglade. Det er derfor ikke en løsning at sætte endnu flere skilte op, som også vil blive ignoreret.

Vi har hørt de personer, der rent faktisk bor eller har forretning i Centrumgaden om deres holdning til pullertløsningen. De svar, vi har fået, viser, at de personer, der dagligt udsættes for den hensynsløse kørsel, er positive over for pullertløsningen. Der er dog et stort ønske om, at der fortsat kan være taxakørsel og sygetransport i Centrumgaden.

Jeg er sikker på, at vi nok skal finde et system, der tager hensyn til den udfordring, så vi kan få sat pullerterne op og sat en stopper for vanvidskørsle

5 kommentarer om “Svar om pullerter”

 1. Ove Ginness siger:

  Helle Tidemann,

  Hvilke beboere er hørt?

  Der er nemlig også er et stort ønske om visse “beboerlicenser” (dit eget udtryk) til handicappede beboere, der hidtil er blevet hentet/bragt af flinke familiemedlemmer/bekendte – men disse “licenser” er jo ikke med i planen, som du du tidligere har oplyst – tsk. tsk., så går hele cirkusset alligevel ud over beboerne. Lad venligst være med at bemærke, at så kan de blive hentet “bagom” i Stationsgården, for nogle opgange har ekstra to etager, når man skal “bagom” – og det er vist ikke så godt for gangbesværede/handicappede – vel??

 2. kim pedersen siger:

  Det bør være MEGET let med kort til beboerne.

 3. O.Jensen siger:

  En pullertløsning er den eneste måde at stoppe vanvidskørslen i Centrumgaden på.
  eneste måde !
  Hvad er der galt med politiet
  Hvad er der galt med overvågning ,flere kommuner har overvågning på udsatte steder .
  Direkte forkert at overvågning ikke må bruges .

  Endnu en sang fra de varme lande . Politisk vanvid .

 4. jeg sagde det jo til dem fra starten af :-o)

 5. Men de mente jo der var lettere løsning som har spildt sikkerheden og tiden og penge omkring sikkerheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *