Skyderi i Hede-Magleparken
Politi-genrefoto-13.jpg
Genrebillede Foto: www.politi.dk
politi Natten til søndag var der mange blå blink i Hede--Magleparken. En 22-årig mand var blevet ramt i benet i et skyderi i området.

Omkring klokken 00.30 fik politiet en anmeldelse om et skyderi i Hedeparken, hvor der er blevet skudt flere gang mod en bil. To mænd sad i en bil, da de pludselig opdagede, at de blev beskudt. Den ene blev så ramt i benet og kom efterfølgende selv på hospitalet. Han var udenfor livsfare og blev relativt hurtigt udskrevet igen.

Skuddene er formentlig blevet affyret fra fortovet eller fra en anden bil. Manden er kendt af politiet for tidligere kriminalitet. Københavns Vestegns Politi kan heller ikke udelukke, at skyderiet er banderelateret og efterforsker stadig episoden.

1 kommentar om “Skyderi i Hede-Magleparken”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Er det ikke på tide at kommunen griber ind og fordeler Danskere og fremmede anderledes i disse Sociale områder, for at forhindre at de bliver til en ghetto, forbeholdt de fremmede.

  Det syntes som om at Magle- og Hedeparken i den sidste tid har været udsat for alskens kriminalitet, til skade for de der bor der og ønsker fred og ro i deres hverdag.

  Så vågn nu op Hr. Borgmester, og begynd at se hvad der sker her i kommunen ang. kriminalitet, hærværk, skyderier samt handel med hash og lign.

  Og er det så ikke på tide at vi igen får en nærpoliti station i kommunen. ??
  Jeg syntes det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *