Satser Ballerup Kommune på fjernvarme?
debat Vi har fået ny affaldsordning og husstandene leverer dermed diverse skrald til Vestforbrændingen, der anvendes til at producere fjernvarme.

Ved bygning af nye huse, kan man tage højde for, de skal være så energivenlige som muligt. I Ballerup Kommune er der en hel del ældreboliger, hvor det er temmeligt bekosteligt og ikke helt nemt at, omlægge til grøn energi.

Der er vist enighed om, at vi skal væk fra at benytte fossile brændstoffer. Jeg kender ikke tallene, det må Ballerup Kommune gøre. Min formodning er, at der ikke er så mange der opvarmer med olie længere, men der stadig er en hel del gasfyr. Gasfyr, som måske snart trænger til udskiftning, hvilket stadig kan lade sig gøre, men er der nogen ide i det? På et eller andet tidspunkt skal gasfyr vel også udfases.

I mit eget tilfælde ligger fjernvarmen lige neden for enden af vejen af Ålegårdsvej. Jeg fik af kommunen besked på at udskifte min oliebeholder, da den faldt for aldersgrænsen. Jeg undersøgte diverse energiformer, gik til møde angående ny energi, havde konsulent hjemme angående varmepumpe, men valgte alligevel at få installeret ny oliebeholder, i håb om at kommunen snart vil satse på fjernvarme.

Der er allerede lagt fjernvarme ind en hel del steder i Ballerup Kommune, men var det ikke en ide at satse på yderligere udlægning, så de borgere der stadig har oliefyr, eller gasfyr får en bæredygtig opvarmning?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *