Pullertløsning rammer uskyldige
debat Stor tak til Lone Madsen fra Nye Borgerlige for at gøre opmærksom på den pullertløsning som der pusles med. Det er ikke en hensigtsmæssig løsning fordi den rammer de mange som godt kan finde ud af at færdes fornuftigt og efter reglerne i vores gader.

Der skal tages fat om nældens rod og ikke laves denne slagslappeløsninger som vil belaste borgerne med en årlig millionudgift i årene fremover. Det er uhensigtsmæssigt også fordi det formentlig blot er af forbigående karaktér.

Der findes flere gode løsninger som er både mere effektive og billigere end den alt for uovervejede pullertløsning. Det er de enkelte forbrydere som skal identificeres – fanges og straffes. Ikke samtlige borgere i Ballerup Kommune. En del borgere kommer slet ikke i Centrumgaden.

Løsningen med hjullås er jo en glimrende løsning. For så kører lovbryderne ikke længere og myndighederne får en mulighed for at få fat i de skyldige. Hvorfor skulle hjullås være forbudt når dette er en billig, effektiv og retfærdig løsning? Suppleret med kamera og evt. privat anmeldelse er det en effektiv løsning som kun rammer de skyldige. Det er politiets opgave at holde lov og orden i vore gader og stræder.

Det er politiets opgave at fange forbryderne og få dem straffet. Det gælder også i Centrumgaden. Det skal ikke gå ud over de lovlydige borgere. Hvorfor er det altid de mange som skal betale for de få bøllers forbrydelser?

Det er som om at undskyldningerne står i kø hver gang der skal foretages foranstaltninger imod nogle få lovbrydere, for ikke at straffe de skyldige. Et flertal af vore lokalpolitikere vil hellere belaste alle kommunens borgere med økonomisk dyre løsninger for at undgå denne konfrontation.

Lad os stå sammen om at få skrinlagt den forfærdelige pullertløsning og få indført effektive foranstaltninger som rammer de få bøller som ikke kan finde ud af det.

4 kommentarer om “Pullertløsning rammer uskyldige”

 1. Ove Ginness siger:

  Nu er det rimeligt udfordrende at få hjullås på køretøjer, imedens de suser gennem Centrumgaden, ikk? – og de, der parkerer, holder der heller ikke længe (nok)!

 2. ole jensen siger:

  Der er ikke skyggen af politi i gade billedet .
  Nær politi stationen er som bekendt lukket ned ,
  Man kan undre sig over, at der ikke er nogen der arbejder for at få den tilbage.
  Har vi ikke nogen politikkere der kan tage denne vigtige opgave op .

 3. kim pedersen siger:

  Nu vores bænke bag Centrumgaden fordi de samme mennesker smadrede dem og efterlod en losseplads. Så blev det også taget fra os

 4. kim pedersen siger:

  Rimeligt let at sidde i sit villakvarter i Skovlunde og kende løsningerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *