Politiet opretter visitationszone i Ballerup efter bandeskyderi
kort.jpg
Visitationszonen dækker området omkring Nordre Ringvej, Ballerup Boulevard via Ballerup Idrætsby til Sydbuen/Vestbuen, omfattende Grantoften via Baltorpvej til Vestbuen, Frederikssundsvej, Ringvej 4, Klausdalsbrovej, Hillerødmotorvejen til Nordre Ringvej. Foto: Københavns Vestegns Politi
politi Bandekonflikten får nu også konsekvenser i Ballerup og den nordlige del af Skovlunde, hvor politiet har oprettet visitationszone fra i dag og foreløbig tre uger frem.

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at etablere en visitationszone i dele af Ballerup Kommune og Herlev Kommune samt på grænsen til Glostrup og Rødovre Kommuner i perioden fra i dag tirsdag den 3. oktober klokken 16 til torsdag den 26. oktober klokken 23.00.

Beslutningen medfører, at politiet i perioden kan foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område, skriver Vestegnens Politi i en pressemeddelelse.

Baggrunden for beslutningen er, at der for tiden er en konflikt i og omkring bandemiljøet i det storkøbenhavnske område. Der har senest været skyderi den 1.oktober på Magleparken i Ballerup, ligesom der tidligere har været anmeldelser om skud i visitationszonens område, oplyser politiet.

Det er kun fire dage siden, politiet oprettede visitationszone i Herlev/Mørkhøj-området efter et skyderi på Juni Alle i Mørkhøj den 28. september. Men efter det seneste skyderi i Magleparken natten mellem lørdag og søndag har politiet udvidet zonen mod vest til også at omfatte Ballerup og Skovlunde.

Videre ind mod København – helt ind til søerne på Nørrebro har Københavns Politi også i længere tid haft visitationszone på grund af de mange skyderier, så bandekonflikten har efterhånden bredt sig til et meget stort område.

Den nyoprettede visitationszone dækker området omkring Nordre Ringvej, Ballerup Boulevard via Ballerup Idrætsby til Sydbuen/Vestbuen, omfattende Grantoften via Baltorpvej til Vestbuen, Frederikssundsvej, Ringvej 4, Klausdalsbrovej, Hillerødmotorvejen til Nordre Ringvej.

1 kommentar om “Politiet opretter visitationszone i Ballerup efter bandeskyderi”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Ak ja, Er det nu kommet så vidt i vor kommune, at borgerne kan risikere at blive visiteret så snart de går uden for døren.

  Hvad er årsagen. ??

  Er der flyttet for mange fremmede til kommunen.
  Fremmede som ikke kan eller vil indgå i fællesskabet, og derfor gør oprør mod vore regler, love og vor måde at leve på. ??

  Tilsyneladende har kommunen været for “social “, forstående og alt for hensynsfuld, følgagtig og naiv over for de migranter der er kommet hertil.

  Jeg foreslår at kommunen nu tager skeen i den anden hånd og smider de fremmede ud af kommunen der helt åbenlyst modarbejder vore love og ikke vil integreres med hvad deraf følger af krav og belønning.

  Og så er det helt og aldeles nødvendigt at vi igen får en nær-politistation i kommunen.

  Vi skal som borger ikke finde os i den tilatagende kriminalitet og deraf følgende visitationszoner i vor dejlige by.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *