Nu skal børnene ud af værelset
svømning Svømmeklubben Triton vil have de 8-12 årige ud af børneværelset og ned i vandbassinet.

Derfor har klubben omfavnet denne aldergruppe med en række nye tiltag som udspring, Aqua fitness og kostvejledning, der skal skaffe flere af de unge ind i klubben.

En større undersøgelse har nemlig vist, at netop de 8-12 årige fravælger svømning og gymnastik for mere ’spændende’ og dynamiske aktiviteter og hvor trænerne er engagerede og pædagogiske og samtidig er relationer og kammeratskabet på holdet vigtigt. Derfor vil Triton altså satse på noget andet end man er vant til.

Holdaktiviteterne vil være en blanding af fællesspisning, stafetløb og mulighed for at tage distancemærker, fri leg og sjove konkurrencer i og udenfor vandet.

Målet for Triton er selvfølgelig at alle børn skal lære at svømme, men samtidig er det lige så vigtigt, at man tilbyder undervisning på en ny og anderledes måde, hvor man får de unge ‘tweens’ til at komme ud af værelset og ned i vandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *