Medaljer til Måløvs ropeskipping-team
Ropeskipping-1.jpg
Måløvs ropeskipping-hold fik masser af medaljer ved DM i weekenden. Foto: Privatfoto
Ropeskipping Måløv Ropeskipping Team fra Måløv Idræts Forening tog medaljer ved danmarksmesterskaberne i mini master, og det blev til flere flotte placeringer i junior- og senior master, lørdag den 7. oktober.

Hele holdet bakkede konsekvent hinanden op, og de ydede en kæmpe indsats i sæsonens første konkurrence. Emilie Anna Hansen fik sølv i 30 sekunders speed, bronze i 3 minutters speed, og hun endte på en flot femteplads ud af 26 deltagere i den samlede mini master-konkurrence for piger under 11 år.

Alfred Roed Grarup fik sølv i alle discipliner i mini master-konkurrencen for drenge under 11 år. I junior master deltog 46 piger. Laura Rahbek Pedersen blev nummer fem med sin freestyleserie og placerede sig som nummer ni i den samlede konkurrence, og Herdis-Marie Møller Nielsen placerede sig som nummer syv i 30 sekunders speed.

I senior master for piger fik Line Fromberg en niendeplads i både 30 sekunders speed og i sin freestyleserie. Hun fik også en flot placering i den samlede konkurrence som nummer 11 ud af 39 deltagere.

Holdet har været særdeles aktive efter sommerferien, hvor de blandt andet har lavet flotte sjippetrick i Pederstrup, springtræning og en sej opvisning for Ballerups Bycirkelsamarbejde med Wuxi.

Måløv Ropeskipping Team laver opvisning næste gang fredag den 27. oktober ved Halloween i Måløv, hvor de kan ses i skolegården.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *