Lutherløb i Smørum
Løb-for-Luther-copy.jpg
Frederikssund Provsti havde i anledningen af 500 året for Reformationen arrangeret motionsløb i Smørum. Foto: Foto: David Foli
Motionsløb Der blev løbet, luntet og travet, da Frederikssund Provsti lørdag havde inviteret til motionsløb ved Smørum Kirke i anledning af reformationsjubilæet.

De op mod 40 løbere blev varmet godt op, inden den konservative lokalpolitiker Charlotte Haagendrup satte løbet i gang og stod klar med en medalje med et motiv af Luther-rosen, da løberne kom i mål til tonerne af gospel fra koret Saints & Sinners.

Udover at markere 500 året for Reformationen, var lørdagens motionsløb også et sponsorløb, hvor der blev samlet ind til Danmissions arbejde mod illegal skovhugst i Cambodja ud fra Luthers devise: Hvis verden gik under i morgen, ville jeg plante et træ i dag.

Se flere billeder fra løbet: Motionsløb i Smørum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *