Klubmesterskaber i Ledøje-Smørum
tennis-copy-1.jpg
Vinderen af herresingle A blev Kevin Bengtson. Foto: Foto: Per Krag
tennis Lørdag den 30. september holdt Ledøje Smørum Tennisklub finalestævne i klubmesterskaber for alle klubbens medlemmer. Mikroerne var inddelt i tre puljer, juniorerne i aldersgrupper og de voksne i A, B og C-rækker.

De indledende kampe var blevet spillet hen over sommeren. Kevin Bengtson vandt herresinglen og Natasha Singh damesinglen i A-rækken. I juniorrækken vandt Noah i U10, Nikolaj i U12, Kenneth i U14 og Emil i U16plus. 10-årige Vladimir blev kåret til Årets Kammerat.

Vejret viste sig fra sin bedste side, da klubmesterskabet blev sat i gang lørdag morgen. På bane 1 og 2 var der et leben af trænere, forældre og forventningsfulde mikroer, som for første gang skulle spille om medaljer. De spillede over små net og skulle hver spille seks kampe.

På bane 3 blev alle A-rækkens kampe spillet – det vil sige enkelte spillere var på banen fra klokken 9 til 16. På øvrige baner blev finalerne i de forskellige juniorrækker ligesom senior B og C blev afviklet.

Hele dagen var der mange tilskuere, som i det gode vejr nød at se en masse god tennis. Midtvejs var der frokost til alle – flæskesteg på grill.

På dagen blev der spillet 18 kampe foruden alle mikrokampene, og der var blevet uddelt medaljesæt i 15 kategorier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *