Kedelig uafgjort mod rivalerne fra Bagsværd
gran-1.jpg
fodbold Lørdag middag var hjemmekampen for Grantoften IF mod Bagsværd BK rykket til kunststofbanen i Måløv på grund græsbanernes beskaffenhed. Det blæsende vejr og den kolde temperatur var heller ikke ligefrem medgørlig for at gennemføre en fodboldkamp.

Det startede eller ganske fornuftigt for hjemmeholdet, som efter store chancer for begge hold fik bragt sig foran 1-0 efter as og mas og en genkendende omstilling. Mathias Søby modtog bolden på fløjen og fik selv driblet sig foran kassen og resolut afsluttet på en forsvarsløs målmand.

I 2. halvleg kom topholdet også bedst ud med en scoring til 2-0 men så faldt energi, vilje og intensitivitet desværre også.

Bagsværd kæmpede sig tilbage – og med to overlappende gule kort kunne Grantoften ikke holde stand, og Bagsværd fik både reduceret og udlignet i slutminutterne.

På trods af et enkelt point, må Grantoften IF en tur ned på andenpladsen i puljen med en enkelt kamp tilbage i efteråret.

Målscorere: Mathias Søby (1-0), Jonas Vilhelmsen (2-0), Jeppe Mathiasen (2-1), Benjamin Bentsen (2-2) – det var Jonas Vilhelmsens syvende kamp med en scoring.

Lørdag den 4. november klokken 12 skal Grantoften en tur til Vallensbæk, når de spiller efterårets sidste kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *