Jankovska blev dagens heltinde
Unavngivet-3.jpg
BSF’s Sarah Jankovska scorede sejrsmålet for U19 landsholdet i lørdagens kamp mod Schweiz. Foto: BSF
fodbold Mens kvindelandsholdet har trukket overskrifter for konflikten mellem DBU og Spillerforeningen, har de kommende A-landsholdsspillere været i aktion, og her havde BSF flere med.

I den forgangne uge var U19 pigelandsholdet nemlig samlet i Silkeborg. Her havde BSF tre spillere med i form af Sarah Jankovska, Dajan Hashemi og Pernille Larsen, der af landstræneren atter var blevet udvalgt. Trioen spiller til dagligt på BSFs hold i kvindernes superliga, 3F Ligaen.

U19 landsholdet mødte Schweiz onsdag og igen lørdag. Onsdag blev det til en overbevisende 6-2 sejr, hvor Sarah Jankovska startede på banen, dog uden at komme på tavlen. Det skulle hun lave om på i det andet opgør lørdag eftermiddag på det nye stadion i Silkeborg.

I en mere jævnbyrdig kamp, hvor også Dajan Hashemi startede inde, var det nemlig BSF’s Sarah Jankovska, der blev dagens heltinde for U19 landsholdet. Med et mål i 1. halvleg afgjorde Jankovska kampen til Danmarks fordel, idet kampen sluttede 1-0 til de rød/hvide.

Efter to sejre og fine præstationer af alle tre piger, er de i denne uge atter tilbage på 3F Liga holdet i BSF, hvor de forbereder sig sammen med holdet til lørdagens kamp i 3F Ligaen mod Vejle Boldklub på udebane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *