Hvor er retfærdigheden?
Debat Nu har venligboerne i Ballerup været på barrikaderne og fået standset udvisningen af en ung gravid afghansk kvinde, som er gift med sin fætter.

Et ægteskabeligt match som vi i Danmark og i Udlændingenævnet ikke mener er sundt, for det første fordi kvinden kun var 17 år, da hun blev gift med sin fætter og man derfor frygter, at der kan være tale om tvangsægteskab. Og for det andet fordi børnefødsler mellem familiemedlemmer medfører indavl, når der er tale om så tætte familierelationer som fætter-kusine ægteskaber.

Den lokale venligboer Niels Gulbech-Eiruff mener, at Udlændingenævnets beslutning er »en uretfærdighed ud over alle grænser«. Så vil jeg bare tillade mig at spørge Niels Gulbech-Eiruff og resten af flokken af selvgode venligboere:

Hvor er retfærdigheden henne i at hjælpe dette og andre fætter-kusine ægtepar, hvis det er på bekostning af ringe velfærd til vores egne ældre plejekrævende borgere – som i øvrigt har betalt deres skatter og afgifter igennem et helt arbejdsliv – og som må ligge alene det meste af dagen med våde bleer eller det der er værre?

41 kommentarer om “Hvor er retfærdigheden?”

 1. Birgit Bergløv siger:

  Det er ikke dette par, der er årsag til velfærdsforringelser, men gentagne skattelettelser til de mest velhavende. At fæller-kusineægteskaber skulle være udansk, vil 2 af mine barndomsvenner da blive kede af at høre. Deres forældre var fætter- og kusine, og den ene af dem er selv gift med en kusine. Den ene er ingeniør og den anden værkfører, så de klarer sig fortrinligt trods det, du kalder indavl. Mht at få barn som 17-årig, så skulle du måske overveje et se tv-programmet “de unge mødre.” Og den unge kvinde bliver jo ikke mindre gravid af at blive udvist.

  1. anna winther siger:

   Jeg er helt enig med dig Birgit

  2. Poul E. Pedersen siger:

   Jeg er HELT uenig med Dig, Birgit !

 2. Musa Kekec siger:

  Hej Lone

  Der er plads til alle ytringer – også dit.

  Hvad har du gjort igennem dine sidste 4 år i kommunalbestyrelsen for de borgere, som du refererer til i dit læserbrev?
  Dine beslutninger truffet i kommunalbestyrelsen findes på ballerup.dk – her kan alle borgere se hvem du egentligt har kæmpet for kontra hvad du har sagt.

  Mh
  Musa

  1. Poul E. Pedersen siger:

   Naturligvis er der plads til alle ytringer.

   Hvorfor er Du i tvivl om det. ??

 3. Sanne Lærke siger:

  Lone Madsen det menneskesyn du giver udtryk for at besidde er skræmmende i min optik. Efter at have læst dit indlæg er det svært at beherske ord… Jeg tager stærkt afstand fra dit udsagn. Hvad angår Niels og hans indsats så er der kun godt at sige om hans gerninger.

  1. Poul E. Pedersen siger:

   Og hvor er så DIT “menneskesyn” på andre af kommunens borgere der udsættes for overfald, tricktyveri, hashhandel m.m..

 4. Martha Kristensen siger:

  Hej Lone
  Bare rolig – det er ikke på bekostning af vores ældre. Godt forsøgt, men du ved sikkert udmærket godt, at der ikke er skåret i velfærden for de ældre i Ballerup.
  Vh
  Martha Kristensen

 5. Grethe laraen siger:

  Ja det er sørgeligt at Lone Madsen ikke kan markere sig med andre ting i vores dejlige kommune. Jeg har lige læst ar den hetz der er mod vores borgere som kommer fra andre lande kaldes ” bodega snak”. Så Lone Madsen, hvis det er det eneste du kan skrive om og genere andre så klap hesten eller klap i. Velkommen til alle borgere og tak til Niels, du og venligboere gør en forskel. MVH Grethe Larsen

 6. anna winther siger:

  Hej Lone
  Nu er det jo ikke ulovligt i Danmark at en kusine og en fætter er sammen og bliver gift og får børn.
  Så allerede her er ok
  Og som 17 år ???
  Der er mange unge der får en barn når de er 17 år. Der er endda en udsendelse om det hver uge. Nogle er yngre end 17 år.
  Så her er det også ok

  1. Kurt Wissendorf Møller siger:

   👍

 7. Kurt Wissendorf Møller siger:

  Selvfølgelig ikke en overraskende holdning Lone Madsen fremfører, og tidspunktet er selvfølgelig heller ikke tilfældigt.
  Grunden til, at man bør undlade at stemme på Lone Madsen, er ikke at hun siger noget, som efterhånden er anerkendt af mange mennesker, men at det er en helt forskruet og umenneskelig tankegang, hun repræsenterer.

  1. Poul E. Pedersen siger:

   Og Du mener følgelig at Du selv besidder det rette tankegang. ??
   🙂

 8. Hanne Westh siger:

  Sikken en holdning at have til sine medmennesker…. En omgang useriøst populistisk usagligt ævl at lukke ud ! Det er ikke forbudt i DK at fætter og kusine gifter sig og får børn, og det er da rigtigt at der kan være en minimal risiko for barnet…. Hellere den risiko, end at opfostre et barn, der som voksen får grimme holdninger…Til gengæld burde det være forbudt at have et sådant menneskesyn , som du med dit indlæg Lone Madsen viser med alt tydelighed….
  At hjælpe mennesker med behov for hjælp uanset nationalitet udelukker ikke ,at vi samtidig har et ordentligt velfærdssystem. Demokratiets “pris” er desværre at alle får lov at udtale sig:-(

  1. Poul E. Pedersen siger:

   Der er den igen, dette med “menneskesyn”, som åbenbart kun medlemmer for et multikulturelt, ødelæggende og terrorfyldt samfund, besidder.

   🙂

 9. René Vilstrup-Bie siger:

  Hej Lone Madsen

  Nu går jeg ud fra, jeg kan tage fejl, at du som jeg er royalist. Hvis jeg skulle have ret, så vil jeg henlede din opmærksomhed på, at der blandt bore kongelige, findes en lang række fætter/ kusine ægteskaber, det seneste mellem Arveprins Knud og hans kusine. Arveprins Knud var brider til Frederik den 9, og dermed vores nuværende dronnings onkel. Med til historien hører da også, at hvis vi ikke havde fået tronfølger loven i 1953, så var Knud blevet konge efter Frederik.
  I dag finder de kongelige sig ægtefæller udenfor familien og udenfor landets grænser, og Prins Joachim har endda gentaget succes hele to gange.
  Så når nu Danmarks fremmeste familie, kan beskyldes for at opfører sig som du, helt klart mener et forkert, kan man så bebrejde almindelige mennesker for at følge deres eksempel.
  Og husk lige at Dronning Annemarie, du ved hende som er gift med den græske ekskonge, og datter af Kong Frederik, og dermed søster til vores Margrethe, hun var blot 18 år da hun fik sin Konge, men havde det stået til hende, havde hun også kun været 17 år da hun blev gift.
  Det ville klæde jer race- og religions- skræmte højrefløjs ekstremister, at tro på at folk godt kan og må tænke selv.

 10. Jette Kronhøj siger:

  Søde Lone Msdsen.
  Jeg ville egentlig have fortalt dig, at det er helt lovligt at gifte sig med sin fætter/kusine her i Danmark, og at der er mange, der får børn som 17 årige, jvf. tv udsendelserne om “De unge mødre”.
  Men Lone Madsen, det behøver jeg slet ikke, for det har alle her i tråden gjort så glimrende.
  De venligste hilsner
  Jette

 11. Michael siger:

  Det må dælenme være underligt at være politiker og så ikke kende loven.

 12. kim pedersen siger:

  Bor det gifte par på gaden?
  Har en ven der har været skatteborgere i Ballerup 39 år. Han er blevet skilt for tre år siden. Venter stadig på bolig. Det pisser mig af. Jeg snakker ikke om hvorvidt nogen skal blive i landet eller ej. Men forhelvede hvor må det være svært, at vide man har været skatteyder hele sit liv, og på sine “gamle” dage ikke kan få bolig. og samtidig se på at folk der kommer fra et andet land for bolig. Det burde ganske enkelt ikke kunne lade sig gøre. Han har betalt skat hele livet så vi står i den situation at vi kan hjælpe folk i nød, men når man som ham så selv kommer i nød, kommer man bagesrt i køen. Føj

 13. Poul E. Pedersen siger:

  Tak Lone.

  For Dit vedkommende og korrekte indlæg her i bladet.

  Og tak fordi Du som altid vil forsvare og beskytte almindelige borgere mod de forringelser af service m.m. som de formidable udgifter til migranter med familiesammenføringer belaster kommunens økonomi med.

  For det gør de jo.
  Vi har kun én fælles kasse og giver man til andre, ja så må andre jo undvære.

  Med den stigende kriminalitet her i kommunen som både Ballerup bladet og andre aviser næsten daglig berettet om, MÅ kommunen og borgerne se at vågne op og foretage sig noget aktivt.
  Herunder at formindske tilstedeværelsen af fremmede som bevisligt står bag de fleste røverier, overfald, hashhandel m.m. i vor kommune.

  Derfor er accepten af denne konkrete familiesammenføring et tilbageslag for alle der ønsker at bevare fred og ro og stabile udgifter i kommunen.
  At bruden kun var 17 år er ingen overraskelse idet tilhængere af samme tro acceptere brude ned til 8-9 års alderen.

  Blot kan man undre sig over hvad andre borgere har bedrevet siden venligboerne og andre debattører her i tråden, så ivrigt ønsker at ødelægge roen og freden her i kommunen med deres agiteren for endnu flere fremmede, der helt sikker vil belaste vort politi og kommunens økonomi.

  1. Christian Stærke siger:

   Poul har du konkret bevis for at denne familiesammenføring har haft konsekvenser for kriminalitet i kommunen, eller er du blot en snævertsynet racist der generelt er mørkeræd?

   1. Poul E. Pedersen siger:

    Må jeg stilfærdigt bede Dig komme ud af fryseren og se Dig lidt omkring. ??

    Bl.a. på hvad der sker i vor kommune ang. alskens kriminalitet , hvor de ” af anden etnisk oprindelse” er stærkt overrepræsenteret, som ophavsmænd.

 14. anna winther siger:

  Poul du har travlt
  Hashhandel har der været på alle gadehjørner så langt tilbage jeg kan huske. Også før vi fik flygtninge.
  Du har hørt hvordan det ikke er så ualmindeligt at 17 årige får børn.
  Du har også hørt at det er helt lovligt at fætter og kusine gifter sig.
  Det er en konkret opfattelsesevne du anvender, den man oplever hos børn, når du mener, at har man et menneskesyn, hvor flygtninge er inkluderet, kan man ikke også kære sig om andre udsatte grupper.
  Det er en helt forkert antagelse som jeg gerne vil bidrage til at ændre, men det betinger jo at du vil lytte
  Og som jeg har fortalt dig som vist ikke helt er forstået – så mangler vi læger – store dele af Danmark kan på sigt ikke få en praktiserende læge praksis, fordi de læger, der har dem, går af på pension og der ikke er uddannet nok til at tage over.
  Så her burde du ud fra et samfundsperspektiv være glad for at denne fyr der vil uddanne sig til læge og berige vores samfund.

  1. Poul E. Pedersen siger:

   Og Du mener hermed at revl og krat blot kan komme hertil med familie og blive forsørget, blot vedkommende vi læse til læge. ??

   Hvor naiv kan man være. ??

   1. anna winther siger:

    Poul nu tvivler jeg på, at du med den måde du opfatter ting der skrives herinde på, har mulighed for at blive optaget på medicinstudiet.
    For det kræver du har et stort gennemsnit fra gymnasium eller HTX med højniveau i Matematik Kemi og Fysik.
    Og det har denne aktuelle fyr altså præsteret for at blive optaget.
    Og det mener du er revl og krat.
    Jeg synes du skal skamme dig at anvende sådanne ord om mennesker. Hvor er din dannelse ?
    Mht begrænsning af indvandring mener jeg som Socialdemokraterne at mængden er afgørende for at kommunerne kan følge med og inkluderingen bliver optimal således de nye borger bliver selvforsørgende.

    1. Poul E. Pedersen siger:

     Nu aner Du jo intet om hvad jeg kan og ikke kan, mit arbejde og eksamener.
     Som ikke kommer Dig og andre ved.
     Så det kan Du rolig lade ude af betragtning.

     Og i stedet for koncentrere Dig om tråden her, om at en flok venligboere endnu engang har formået at forøge vore udgifter i kommunen på det sociale område, på trods af en officielt afvisning.

     Danmark OG Ballerup kommune skal ikke være socialkontor for alverdens individer, fordi godhedstosser og ansvarsløse borgere med indbygget glorie, agiterer og demonstrerer for det.

     Danmark bruger hvert år MILLIARDER af kroner til disse migranter, penge som kunne havde været til gavn for landets egne borgere, herunder borgerne i Ballerup.

     Og at bruge en studerende Migrant der egentlig intet havde at gøre her, som skruebrækker for at importere endnu flere udgifter hertil, er direkte skadeligt for samfundet.

     Men det mener Du så ikke.

     Og fred være med Dig, og at Du engang må vågne op, ligesom Socialdemokratiet så småt er ved, med deres accept af stramningerne.

     Og gid at det hurtigt vil slå igennem hos Ballerup kommune.

     1. anna winther siger:

      Poul du aner intet om hvad jeg mener.
      Og det er sådan at DF og NB kalder alle migranter – det er så lige det som er løgn.
      For de der kommer fordi er krig – de er flygtninge og ikke migranter.
      Jeg kender en som er advokat som havde den så fint i Damaskus.
      Han tjente super og er så klog. Det hele med ødelagte.
      Og nu er han her.
      Tror du at han kom her fordi det var sådan at han kunne få penge ???? Han ville da hellere være der inden krigen.
      Poul det er bare din måde at skrive der gør, at jeg ikke tror du er så intellektuel .

     2. Poul E. Pedersen siger:

      En person der flygter fra en krigshærget land er flygtning med de rettigheder som landene har skrevet under på hos FN.

      Men så snart flygtningen kommer til det første frie land, ophører betegnelsen flygtning og vedkommende er nu Migrant.
      Og her ophøre de rettigheder han havde før som flygtning.
      Hvilket vil sige at alle der kommer hertil kort og godt er migranter.

      Denne navneskift der egentlig ikke er officielt, er for at man kan skelne en reel flygtning fra en migrant.

      For officielt er alle der rejser fra sit land migranter.

      Om Du tror jeg er intellektuel eller ej, er hele denne sag uvedkommende, og Din mening desangående, ligegyldigt.

 15. Poul E. Pedersen siger:

  Til alle her på tråden der himler over ” et forkert menneskesyn” og andet af samme skuffe.

  Så er min urokkelig holdning at:

  DANMARK ER DANSKERNES LAND, OG INGEN ANDRES.

  DANSKERNE HAR TIL HVER EN TID FØRSTERET TIL OFFENTLIG SERVICE, FØR ALLE ANDRE.

  Denne simple tekst burde indføres i Danmarks Riges Grundlov.
  Som forsvar for Danskheden som venligboere, Røde partier og andre konstant søger at underminere med deres Åh-hvor-er-vi-dog-gode holdning.

  1. Christian Stærke siger:

   Du har øjensynligt ikke opdaget at vi er kommet ud af den mørke middelalder. Vi lever af hele verden, og det ville være både dumt og irrationelt at lukke grænserne og vores egne øjne. Vi er et klart flertal der er udmærket tilfreds med den forfatning vi har og specielt alles ret til at blive behandlet ordentligt og lige, uanset race, religion og tro.
   Vi er et klart flertal der ikke er små bange, og formørkede mennesker som ikke føler vores egenart truet fordi vi modtager andre indtryk.
   Skam dig, du er en hån mod danskheden.

   1. anna winther siger:

    spot on !! Christian

   2. Poul E. Pedersen siger:

    Og så er der jo alle vi andre der syntes at vore egne borgere kommer før alle andre, ang. service, boliger, sygebehandling, pensioner m.m.

    Stik imod De Radikales ødelæggende politik og fata morganaer om at vi skal tage imod alle der ønsker at bosætte sig i vort land med fuld service.

    Heldigvis er andre lande, kommuner m.m. ved at vågne af dvalen og indføre grænsestramninger m.m.

    Idet utak er verdens løn som vi kan se alle steder hvor migranter hærger.

    Som vi da også kan se her i Ballerup, hvis ikke man som de “tredje dags hellige”, De Radikale og Venstrefløjen har iført sig skræddersyede skyklapper og laller bevidstløs rundt uden tanke for hvad der foregår i vor kommune.

    1. anna winther siger:

     Poul
     Det er jo dig der siger at hvide danskere kommer i anden række.
     Det er slet ikke min oplevelse af samfundet.
     Og de rædsler vi ser på Nørrebro er noget som DF har været med til at skabe gennem 00`erne. Deres ligegyldige holdning til integration har gjort vi har fået et parallelsamfund med bandekrige og bande mafia der opkræver penge af folk mod beskyttelse og vil folk ikke det bliver familiemedlemmer dræbt
     Det er sådan nogle fjendtlige mennesker som du repræsenterer der har skabt denne rædsel.
     Og så længe du ikke forstår det bliver det ikke anderledes.

 16. Finn Pedersen siger:

  Nye Borgerlige og deres slæng ser åbenbart alt der er fremmed som en belastning for vort lille land,tænk man kan være så ensporet – for min skyld må de gerne forsvinde ud af dansk politik og tag gerne DF med,bye bye

  1. Poul E. Pedersen siger:

   Jeg ved det vil forbløffe også Dig, Finn Pedersen.

   Men Danmarks udgifter til disse migranter som Du syntes ikke er en belastning for vort samfund, er ca. 33 MILLIARDER Kr. om året og stigende.

   Så fortæl os lige baggrunden for Dit indlæg. ??

   Medmindre det er en joke. ??

 17. Mads Kjær siger:

  Helt Enig med Birgit Bergløv og Anna Winter , og tænk at Ny Borgerlige kan have sådan et Menneskesyn føj hvor er det skræmmende

 18. Mads Kjær siger:

  tænk at Ny Borgerlige kan have sådan et Menneskesyn føj hvor er det skræmmende

  1. Poul E. Pedersen siger:

   Ja, tænk dog.

   At et parti tænker på egne borgere før alle andre.

   Uhyggeligt ikke. ???

 19. Christian Stærke siger:

  Åh nej endnu en vindbøjtel for dette ny afskum på den rabiate højrefløj. I Frederikssund har de da fået ryddet op på den konto.

  1. Poul E. Pedersen siger:

   Åh nej.

   Endnu en kloge Åge med sympati på de Radikales landsødelæggende politik.
   Der agere dørmåtte med indbygget VELKOMMEN for alverdens individer, fortrinsvis fra Afrikanske og Arabiske lande.

   RIP det gamle Frederikssund kommune.

 20. Finn Pedersen siger:

  Poul E. Pedersen du er selv en stor joke – en mand der har set sig blind i sit had til alt der er fremmed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *