Grantoften ligger nummer to
Grantoften-copy.jpg
Grantoften slog BK Internazionale 2-1 i weekenden og indtager dermed andenpladsen i puljen - blot ét point fra etteren, AB. Foto: Privatfoto
fodbold Blot 37 sekunder skulle der gå, før Grantoften - på et mål af Jonas Vilhelmsen - havde bragt sig foran i udebanekampen mod BK Internazionale lørdag middag.

Der var fra start sat et højt pres med mange mand, som helt sikkert kom bagpå hjemmeholdet. Det massive genpres gav ofte overtalssituationer på kanterne, som betød flere indlæg i målfeltet, end tilskuerne kunne tælle. Efter cirka 15 minutters spil, kom Grantoften – takket være Palle Nøhr – på 2-0 efter et hjørnespark, hvor gæsternes tårn af en midterstopper, stod rigtigt placeret. Værterne havde en enkelt mulighed i 1. halvleg, men den mindede mest af alt, et forsøg på field goal i amerikansk fodbold.

I 2. halvleg trak gæsterne sig længere tilbage og det betød at puljens tophold smed flere mand frem. Hele tiden truede reduceringen, men der var bestemt også kontramuligheder nok til, at lukke kampen med en udbyggende føring. Alligevel var det hjemmeholdet, som fik reduceret kort før slutfløjt til kampens resultat 1-2.

Sejren betød at Grantoften IF nu ligger nummer to i puljen blot ét point fra AB på førstepladsen.

På lørdag skal Grantoften endnu engang spille på udebane. Denne kamp spilles i Espelundens Idrætspark, når værterne hedder Islev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *