Et ægte lokalopgør
Ballerup-BK-copy-7.jpg
Ballerup BK vandt 2-0 over BSF i søndagens lokalopgør i Ballerup. Foto: Privatfoto
fodbold Det var ikke optimale forhold, som kampen mellem Ballerup BK og BSF blev afviklet under søndag, men kulissen var fantastisk.

Fra kampens start var det tydeligt, at der var rigtig meget på spil mellem Ballerup BK og BSF, da cirka 100 tilskuere havde valgt at bruge deres søndag formiddag på at se de to lokalrivaler tørne sammen. BSF lagde tempofyldt ud, og den første halve time spillede BSF både varieret og flot fodbold. Det var dog småt med de helt store chancer, da den tunge bane som regel fik drillet umiddelbart inden den endelige afslutning.

De sidste ti minutter af første halvleg fik Ballerup BK bedre fat, og det lykkedes også at få sat en række potente angreb sammen. Det var dog en standardsituation, som fik sat rigtig gang i kampen, da Ballerup BK i 1. halvlegs overtid fik bragt sig foran ved Ivan Christjansen.

I 2. halvleg trådte BSF en anelse på bremsen, og det gav Ballerup BK mulighed for at komme langt bedre med, end det var tilfældet i 1. halvleg. Efter et kvarters tid var tempoet dog skruet godt i vejret igen, men Ballerup BK fik brudt bolden, og så gik det stærkt. Bolden blev forsøgt centretret til Daniel Pless, men han fik kun lige akkurat snittet bolden videre til Mark Petersen, som tog chancen fra distancen. Det er ikke første gang i sæsonen, at han gør det, og endnu en gang strøg bolden ind uden chance for keeperen. Klassemål og 2-0 til Ballerup BK.

Ballerup BK modtog hele fire gule kort de sidste otte minutter af kampen. BSF fik dog ikke udnyttet overtallet, og Ballerup BK kunne trække sig sejrrigt ud af lokalopgøret, og fik samtidig generobret førstepladsen i puljen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *