Er svømmehallen kun for klubber?
debat Den 31. oktober skulle svømmehallen være færdig med sin renovering.

Det er i kommunen en svømmehal med lukketider for borgerne, ja det er nok den eneste svømmehal i kongeriget Danmark med lukketider.

Tiderne er som sådan: Mandag lukket på nær morgenbadning, tirsdag, onsdag og torsdag skal man være inde inden klokken 17 og ude klokken 18, fredag skal man være inde inden klokken 13. Hvilke forældre kan nå dette med arbejde, børn, madlavning, og så videre, ja i ved selv hvilken tid det tager at have børn?

Efter klokken 18 er der svømmeklubber tilstede. Så har man jo selvfølgelig muligheden at indmelde børnene i svømmeklubberne, men er det det samme, når man gerne vil have noget kvalitetstid med sine børn?

Svømmehallen burde være et sted hvor forældrene har en mulighed for at komme med deres børn om aftenen som et åndehul. Der burde være plads både til klubber og almindelige borgere, det var der i gamle dage før kommune begyndte at spare på denne.

Går man ind på svømmehallens hjemmeside, kan man se at de hilser klubberne velkommen tilbage igen, men hvad med borgerne, er de ikke velkommen?

1 kommentar om “Er svømmehallen kun for klubber?”

 1. O.Jensen siger:

  Med de åbningstider , man kunne fristes til at kalde dem lukke tider er åbenbart kun myntet på pensionister og efterlønsmodtagere
  Hvordan i alverden skal man have mulighed for en svømme tur hvis man er den situation at man har et arbejde at passe !

  Få venligst ændret åbningstiderne så man kan få sig en dukkert efter arbejde .

  Hvad tænker de på hvis de tænker .

  Godt du tager det op Michael Brønd .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *