Enhedslisten glæder sig over budgetaftalen
Debat Efter to år hvor budgettet er blevet indgået snævert mellem Socialdemokraterne og Venstre, er det i år lykkes at lave en bred aftale hvor alle partier i kommunalbestyrelsen, med undtagelse af Konservative, er med.

Enhedslisten har sat markante aftryk på den aftale der er indgået, og vi er tilfredse, men ethvert budget er et kompromis, og derfor er der også enkelte områder hvor vi har givet os for at imødekomme flertallet.

Enhedslisten er ekstra glade for puljen til de BFO’er, der er hårdest ramt af ressourcetildelingsmodellen, solcellerne på rådhuset og Nest-klasserne, som er en ny indsats for unge autister, da disse er forslag som Enhedslisten har arbejdet hårdt for, og som nu er blevet en del af en fælles aftale.

Til slut skal det mindre gode naturligvis også nævnes; budgettet indeholder en vederlagsforhøjelse for 2. viceborgmesteren samt næstformændene i udvalgene. Enhedslisten kæmpede meget imod, men efter det stod klart at vi stod alene i vores modstand, vurderede vi, at det ikke gav mening at trække sig fra et ellers udmærket budget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *