Det vådeste Jonstrup Vang Løb nogensinde
Vindere-af-Jonstrup-Vang-løbet-2017-copy.jpg
De glade, hurtige - og noget våde - vindere af årets Jonstrup Vang Løb. Foto: Privatfoto
løb Over 70 glade løbere gennemførte dette års Jonstrup Vang Løb. På trods af massiv regn fik alle en god tur i skoven.

Over 70 glade løbere gennemførte dette års Jonstrup Vang Løb. På trods af massiv regn fik alle en god tur i skoven. Der er dog ingen tvivl om, at dette års løb vil gå over i historien, som det vådeste nogensinde.

Heldigvis tog både løberne og arrangørerne det i stiv arm, og bevarede det gode humør. Løbet var det 19. Jonstrup Vang Løb i træk. Det har været afholdt hvert år siden 1999.

Skoven viste sig, på trods af regnen, sig fra sin flotteste efterårsside, hvilket måske inspirerede løberne til at løbe stærkt, for det blev der.

Vinderne var følgende: Den korte distance på 1,1 km. (børn under 11 år) havde Emil Hansen som vinder, han sejrede i tiden 5.04 minutter. Hurtigste pige på distancen var Sophia Dahlerup, der løb ruten på 6.32 minutter. I alt gennemførte 11 børn denne distance.

Vinderne på 3,8 km. distancen blev følgende: For børn og unge under 16 år: Kristian Brammer Christensen, han vandt i tiden 15.09. Hurtigste pige var Julie Dahlerup. Hun løb på 15.09, hvilket gav hende en andenplads.
I dameklassen på denne distance vandt Katja Kousgaard med tiden 15.57 minutter. Hos herrerne vandt Torben Bille, der løb distancen på 13.56 minutter.

Vinderne på 8 km. distancen: I gruppen af børn og unge under 16 år vandt Marie Godiksen, der løb distancen i tiden 48.09 minutter. Hurtigste dame var Tina Tagmose, der løb i mål i tiden 33.23 minutter, mens hurtigste herrer, Michael Sørensen, klarede de otte kilometer på bare 28.07 minutter.

Næste års Jonstrup Vang løb vil blive afholdt lørdag den 13. oktober 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *