Debat med Holger K. Nielsen på FN-dagen
Holger_K_Nielsen-Fotograf_Steen_Brogaard-copy.jpg
Ballerup Multikulturelle Forening har inviteret Holger K. Nielsen på besøg. Foto: Steen Brogaard
møde Ballerup Multikulturelle Forening (BMF) højtideligholder FN-dagen, tirsdag den 24. oktober klokken 19.30  i Baghuset ved at lade Holger K. Nielsen lægge op til en debat om: ’Er FN´s grundlag og internationale konventioner under pres?’

Hvad enten det drejer sig om den hjemlige debat om overholdelse af internationale konventioner eller om tendensen til fremvækst af ekstrem nationalisme i en række lande, giver det anledning til bekymring.

Truer den aktuelle situation de spilleregler der blev etableret efter 2. verdenskrig? Er vi på vej tilbage til en tilstand, der kan minde om perioden mellem de to verdenskrige? Det er sådanne problemstillinger BMF vil benytte FN-dagen til en diskussion af – også i håb om at få belyst hvilke positive tendenser i den internationale situation der trods alt peger i en mere positiv retning.

»Netop Holger K. Nielsen der i mange år har beskæftiget sig med internationale problemstillinger som SF’s ordfører på området, tilmed i en periode som udenrigsminister, er et indlysende valg til at gøre os klogere på den slags spørgsmål,« skriver BMF i en pressemeddelelse om mødet.

På dagen vil der også være musikalsk underholdning med den lokale musiker Sebastian Dahl der blandt andet vil fremføre Ballerups egen Unicef-sang, Verden Brænder.

Alle er velkomne. Der er fri entre, og det vil være muligt at købe øl, vand, vin, kaffe, te og kage under arrangementet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *