Byfornyelse i Østerhøj/Jonstrup
debat Vi der bor i Ballerups smukke hjørne er glade for adgangen til naturen på mark og i skoven. Men når mørket falder på og dagen bliver grå, mangler der muligheder for leg og liv i området.

Nu er det endelig blevet Østerhøj/Jonstrups tur til at få udviklet lokalområdet. Kommunalbestyrelsen forventes ved budgettet for 2018 at vedtage afholdelse af borgermøder i bydelen i det kommende år. I så fald bliver der afsat penge til at udarbejde en plan for forskønnelse og forbedringer i området i samarbejde med borgerne. I første omgang bliver der afsat 10 millioner kroner til udvikling af området – og når vi har en god plan, så kan det være der kommer endnu flere.

Som en af få kandidater i området til det kommende kommunalvalg, vil jeg som den mest oplagte ide pege på, at vejen op til Fakta, Knastebakken, skal udvikles til en slags hovedgade, som ender i en plads eller et torv. Der skal være mulighed for at borgene kan samles der til diverse begivenheder så som loppemarkeder eller koncerter og frivillige foreninger kan lave events. I det hele taget har vi brug for at få et naturligt centrum.

Østerhøj/Jonstrup er grønt og det skal kommunens politik for området også være. Vi skal arbejde for at bydelen bliver bæredygtig og ikke belaster klima og miljøet og dermed være med til at sikre kommende generationers ret til et bæredygtigt liv.

Jonstruplejrens lukning som militært område i de kommende år, åbner op for mange nye muligheder i området. Hvad skal vi bruge arealet til? Erhverv eller beboelse? Skal vi bygge nyt? Hvad vi end vælger, vil det få konsekvenser for os der bor i bydelen.

Vær med til at bestemme hvordan vi skal leve i Østerhøj/Jonstrup, vær aktiv og bidrag med ideer til hvordan vi gør området til et endnu bedre sted at bo. Kom til borgermøderne, når de bliver annonceret i det nye år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *