Begynderholdet sluttede med storsejr
BSF-piger-Alan-copy.jpg
BSF’s U13-piger fik sat otte mål i kassen, da de mødte Havdrup i turneringens sidste kamp. Foto: Privatfoto
fodbold Onsdag den 11. oktober spillede BSF U13 piger (hold 4) deres sidste kamp i deres turnering. Det blev til en storsejr på 8-0 over Havdrup, som ligger sidst i rækken.

Selvom banen var én stor mudderpøl efter alt den regn, der har været de sidste par uger, så holdt pigerne fast i deres spillekoncept med at holde på bolden og turde spille den rundt.

Dette nyopstartede begynderhold har haft en kæmpe udvikling løbende henover turneringen og det kulminerede onsdagen før, da de spillede lige op med topholdet fra Køge, leverede det flotteste spil, men desværre tabte 1-2.

Modsat Køge og flere af de andre hold, så består BSF’s begynderhold af flest nye spillere på grund af den store tilgang til klubben i foråret.

Det har været en hård og lærerig sæson for pigerne, der flere gange har mødt væsentligt mere rutinerede hold – og derfor også lidt en del nederlag. Derfor var det en stor tilfredstillelse at slutte af med en storsejr i turneringens sidste kamp, hvilket også gjorde, at BSF-pigerne rykkede en plads op og endte som nummer 8 ud af 10 hold.

Målscorerne i kampen mod Havdrup blev Cindy (3 mål), Maria (2 mål), Christine (1 mål), Caroline (1 mål) og Fie (1 mål).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *