Ballerup BK holder førstepladsen
fodbold Lørdagens topopgør mellem Orient GI og Ballerup BK startede ud i et hektisk tempo, og efter blot to minutter var Ballerup BK foran.

Det skete efter et dårligt udspark fra Orients keeper, som Mikkel Andersen opsnappede. Han spillede bolden videre til Daniel Pless, som sikkert satte sit sæsonmål nummer 16 i kassen.

Orient mistede dog ikke pusten, men trykkede godt på. Ballerup BK var dog uhyre giftige i sine omstillinger, og tyve minutter efter føringsmålet, så satte Mikkel Andersen fod på 2-0 scoringen efter flot forarbejde af Thomas Carlsson.

Det nåede også at blive 3-0, inden den halve time var rundet, da førnævnte Thomas Carlsson sikkert placerede bolden uden for Lars Aanæs’ rækkevidde i Orient-målet. Stillingen holdt halvlegen ud.

Fra 2. halvlegs start var der igen fuld gas på fra Orients side, og de jagtede virkelig en tidlig reducering, som kunne skabe lidt fornyet håb om kampens resultat. Den udeblev dog, da Ballerup stod rigtig fint på banen. I stedet bliver det 4-0 til Ballerup, da Ivan Christjansen i en soloaktion satte tre Orient-spillere, inden han placerede bolden i det fjerneste målhjørne.

I de døende sekunder fik Orient reduceret ved Miguel Dybdahl til kampens slutresultatet 4-1. Med sejren holder Ballerup BK fast i førstepladsen, og kan sikre sig overvintring som nummer et, hvis det bliver til en sejr over Kirke Værløse på søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *