Ballerup BK gled i regnen
fodbold Det var en, efter de regnfulde omstændigheder, overraskende fin bane, som lagde græs til duellen mellem Hareskov IF og Ballerup BK lørdag.

Det hurtige underlag var helt perfekt for Ballerup, som hurtigt satte sig på kampen med hurtige kombinationer og et imponerende erobringsspil. Det eneste, som manglede, det var afslutninger med snert i.

Efter 32 minutter bragte Ballerup sig fortjent foran, da Daniel Pless sikkert eksekverede det straffespark, som blev begået mod ham. 1-0, og den stilling holdt til halvleg.

Fra starten af 2. halvleg stod der stadigvæk Ballerup på det hele, og da Thomas Carlsson og Mikkel Andersen kombinerede sig igennem højresiden, og sidstnævnte fik sendt et knivskarpt indlæg ind til Daniel Pless, så stod det 2-0.

3-0 scoringen blev herefter jagtet i de næste 20 minutter, men er heroisk kæmpende Hareskov-mandskab stod imod. Derfor virkede det også helt absurd, at de skulle komme ind i kampen. Men det gjorde de.

Først reducerede hjemmeholdet på en straffescoring af Rasmus Schiønning efter 68 minutter, og efter 76 minutter skete det så. Johan Gaardhøje sparkede bolden ind fra 25 meter, på en ripost fra et frispark.

Dermed endte kampen 2-2, og det er desværre tredje gang i efteråret, at de tre point glider ud af hænderne på Ballerup BK. Men på søndag er der en ny mulighed for tre point, når BSF kommer på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *