Badmintonspiller fra Ballerup tog guldet
bad-1.jpg
badminton Mark Hansen fra Ballerup BC58 brugte en del af sin efterårsferie på at spille badminton i Odense ved den store åbne turnering Danisa Denmark Junior.

Mark stillede op i herresingle U15B, hvor der var deltagelse fra Danmark, Litauen og Tyskland. Onsdag den 18. oktober vandt Mark sine tre puljekampe og indløste dermed billet til 1/8 finalen, som blev spillet senere på dagen. Her mødte han en spiller fra Tyskland, hvor der skulle tre sæt til, før Mark kunne gå fra banen som vinder. Den sidste kamp der skulle spilles den dag var 1/4 finalen. Også denne kamp løb over i tre sæt og endnu engang trak Mark det længste strå. Begge spillere var så trætte efter den udmattende kamp, at de dårligt havde energi til at gå fra banen.

Dagen efter skulle semifinalen spilles mod en spiller fra Middelfart, som havde stor opbakning på tilskuerrækkerne. Denne kamp blev en sand gyser og igen måtte Mark ud i tre sæt for at afgøre kampen til hans fordel.

Vejen var nu ryddet og Mark var klar til at spille finale i Danisa Denmark Junior i herresingle. Finalen viste sig at blive et lokalopgør mellem Mark Hansen fra Ballerup BC58 og Mathias Sylow Gluud fra Herlev/Hjorten Badminton. Kampen blev afgjort i to sæt med cifrene 21-15 og 21-17 til Mark.

Med sejren i hus indkasserede Mark en flot guldmedalje, et gavekort på 400 kroner, et diplom samt 172 ranglistepoint, som sikrer ham en oprykning til næste række, U15A, hvor han allerede i første weekend af november skal prøve kræfter med andre U15A spillere ved et stævne i Albertslund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *