Apropos pullerter i Centrumgaden
Debat For ikke så længe siden udtalte formanden for Teknik- og Miljøudvalget, at pullertløsningen egentlig var den bedste - efter at politiet havde forkastet den ”bløde” løsning. Nu mener hun, efter den politiske beslutning om opstilling af pullerter, at den såkaldt bløde løsning i virkeligheden var den bedste - ak, ja, hvor det går!

Endvidere bemærker hun, at ”der vil ikke kunne udstedes beboerlicenser, som planen ligger nu…”

Hvem har fornøjelse af det, og hvem blokerer egentlig for at ændre planen – det er jo dog indtil videre kun en plan på et stykke papir?

Nu taler formanden også om ”beboerlicenser” – bare ordet oser af (mere) bureaukrati. Så mangler vi vel snarest herefter at ansætte/udnævne en pullertchef, en pullertsouschef, en pullertsekretariatchef, en pullertsektionschef for hæve/sænke-pullerterne, en pullertsektionschef for faste pullerter, en pullertvedligeholdelseschef samt en pullertassistent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *