Afspærring giver gener
Debat Hvordan kan man som ansvarlig politiker forbyde taxakørsel i Centrumgaden?

Her bor mange ældre og dårligt gående og ikke alle tør komme sent hjem.

I siger, at man kan køre ind fra bagsiden. Ved I, at så er der to etager mere. Bor man på 3. sal bliver det 5. sal. Det er højt at gå for nogen.

4 kommentarer om “Afspærring giver gener”

 1. Ove Ginness siger:

  Så kan de lære det, kan de – gadens beboere, der formaster sig til at klage så meget over den ulovlige kørsel, at vi er nødt til at gøre noget – det virker som om politikerne tænker sådan!

 2. Helle Tiedemann siger:

  Uanset hvad jeg vælger at gøre då er du utilfreds.

 3. Helle Tiedemann siger:

  Sådan tænker jeg bestemt ikke. Jeg er faktisk både betænksom og hjælpsom. Jeg vil rigtig gerne gøre mit til at vi har tilfredse borgere. Jeg er faktisk valgt i tillid af borgere til at gøre mit allerbedste. En 4 års valgperiode er ikke en straffeekspedition for mig!

 4. Ove Ginness siger:

  Helle Tiedemann
  Utilfredsheden fremkommer nok fordi du indtil nu har valgt at gøre ingenting af betydning for borgernes sikkerhed i gågaden. Hvorfor forholder du dig ikke til Jytte Olesens indlæg i stedet for at forsøge, at forsvare dig selv? Din omtalte 4-års valgperiode kan til gengæld føles som en straffeekspedition for nogle af os andre, må jeg sige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *