5-1 til BSF-pigerne i Vejle
BSF-Cecilia-Pedersen-Amalie-Thestrup-og-Sarah-Jankovska-copy.jpg
Cecilia Pedersen, Amalie Thestrup og Sarah Jankovska sørgede for fem flotte mål i lørdagens kamp mod Vejle. Foto: BSF
fodbold Lørdagens program i 3F Ligaen bød for BSFs vedkommende på en køretur til Vejle, hvor et af bundholdene ventede.

Det var en flok sprudlende spillere, der kom på banen i Vejle, og som spillede en af de absolut bedste halvlege i sæsonen, i de første 45 minutter.

Cecilia Pedersen bragte BSF foran 1-0 efter små 20 minutters spil, inden Amalie Thestrup, efter et flot oplæg fra Michelle Madsen, vendte på en modstander og sparkede den i nettet få minutter efter. Michelle Madsen blev desværre ramt af en skade herefter og måtte forlade banen. Det satte dog ikke en stopper for BSF, for Sarah Jankovska hamrede et mål ind inden pausen direkte på frispark.

Vejle fik den perfekte start på 2. halvleg, idet de efter to minutter fik tilkendt et straffespark, som Charlotte Sørensen scorede på. 3-1, og så skulle BSF svare igen, så hjemmeholdet ikke fik unødig tro på et comeback.

Det svar på tiltale kom prompte. Tre minutter efter reduceringen kom nemlig et fremragende mål. En fantastisk bold i dybden til Cecilia Pedersen, der stormede mod baglinjen, lagde den skråt tilbage til Amalie Thestrup, der nu har scoret syv mål i 3F Ligaen.

Herefter gik kampen ind i en rodet periode, hvor tempoet faldt noget. BSF fandt dog rytmen igen de sidste 10 minutter, hvor flere store chancer blev skabt, men også misbrugt.

Tilskuerne fik dog et fremragende mål at gå hjem på. Efter et hjørnespark endte bolden hos Sarah Jankovska, der afdriblede en modstander, tog et træk ind i banen og med venstrebenet bankede bolden op i fjerneste hjørne via stolpen. Klassemål og prikken over i’et på en forrygende præstation af BSF.

BSF er nu delt nummer tre i 3F Ligaen inden opgøret lørdag mod KoldingQ, der spilles kl. 12.30 på kunstgræsbanen ved BSFs klubhus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *