17-årig fra Ballerup sigtet for over 30 organiserede tyverier
Politi-pressefoto3-fra-www.politi.dk-copy.jpg
Genrefoto Foto: Rigspolitiet
politi Københavns Vestegns Politi har i dag anholdt en 17-årig mand fra Ballerup, som mistænkes for over 30 organiserede tyverier fra supermarkeder og tankstationer på Sjælland

En 17-årig mand fra Ballerup blev torsdag morgen anholdt af Københavns Vestegns Politi under en planlagt aktion på baggrund af et større forudgående efterforskningsarbejde.

Politiets efterforskere sætter ham foreløbig i forbindelse med mindst 30 forhold af organiserede tyverier fra supermarkeder og tankstationer på Sjælland. Her gik den mistænkte sammen med andre gerningsmænd ret usædvanligt helt åbenlyst ind i butikken, fyldte store kurve med varer og slæbte dem væk uden at betale.

“Nu skal vores videre efterforskning klarlægge, om han har mere på samvittigheden,” siger efterforskningsleder Charlotte Skovby, Københavns Vestegns Politi, der ikke vil udelukke, at flere anholdelser kan komme på tale.

Den anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Glostrup Ret fredag med begæring om varetægtsfængsling. Indtil da kan efterforskningslederen ikke frigive flere detaljer fra efterforskningen, oplyser politiet.

1 kommentar om “17-årig fra Ballerup sigtet for over 30 organiserede tyverier”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Til ingens overraskelse er forbryderspiren fra Ballerup. ?

  Vi husker hvordan Skovlunde Centret blev ødelagt pga hash handel i Blokhaven.

  Hash handel og Tricktyveri i Magle-Hede parken, samt i bymidten.
  Uro, kriminalitet florerer mere og mere overalt.

  Og så har man gud hjælpe mig nedlagt den lokale politistation. ?

  Samtidig har en flok venligboere forårsaget at endnu en kæmpeudgift bliver hængt på kommunen i form af endnu en økonomisk l migrant, som nu nu er del af vort bistandssystem.

  På den anden side ER der jo snart kommunevalg, og enhver kan så her vælge om vi vil fortsætte med ufred, usikkerhed m.m. når vi færdes udenfor.

  Eller ønsker forandring. ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *