Vigtig sejr for BSF i Varde
BSF-Maria-Thomsen-Amalie-Thestrup-og-Silke-Bonnen-efter-Varde-BSF-02-09-2017-copy.jpg
Maria Thomsen, Amalie Thestrup og Silke Bonnen efter kampen med Varde lørdag. Foto: Privatfoto
fodbold Det blev til sejr og tre point for BSFs 3F Liga mandskab, da de lørdag var en tur i Varde. I en kamp domineret af BSF lykkedes det at få scoret et mål til slutresultatet 1-0.

Trods rigtig flotte præstationer i de to foregående svære kampe mod henholdsvis Brøndby IF og KoldingQ, var det ikke lykkedes at få point, og derfor var det et motiveret og opsat BSF-mandskab, der lørdag tog over Storebælt, nærmere bestemt til Varde, for at møde deres hold i kvindernes superliga.

Målet var tre point, og med det samme viste de rødklædte BSF piger også, at de havde tænkt sig at gøre alt for at snuppe dem. BSF var fra start klart bedst og skabte flere chancer, hvor man også kunne og burde være kommet foran, men skarpheden manglede.

Cheftræner Thomas Maale sagde kort inde i kampen, at ”bare det nu ikke bliver en af de dage”. Han kunne tilsyneladende fornemme hvordan det ville udvikle sig, for det var meget, meget tæt på at blive ”en af de dage”.
Chance på chance blev misbrugt med sløje afslutninger, og selvom BSF var absolut bedst og i øvrigt totalt dominerende, så manglede der både i pasningsspillet og afslutningsspillet den skarphed, som holdet har haft i de foregående kampe.

Samtidig så var en godt spillende Varde-keeper, samt en stolpe der fire gange reddede hjemmeholdet, med til at gøre det svært for BSF. Der skulle gå over en time, før forløsningen kom. Og den forløsning var enorm. Amalie Thestrup bragte jubel i BSF-lejren, da hun efter endnu et stolpeskud fulgte op og gjorde det til 1-0.

Flere store muligheder blev skabt i den efterfølgende periode, men kampen blev ikke lukket, og i stedet kunne Varde presse en smule på til sidst. Det gav dog ikke et udlignende mål, og derfor blev det til en 1-0 sejr til BSF og dermed en noget sjovere tur hjem fra Varde.

Med de tre point er BSF på femtepladsen i 3F Ligaen og har lagt afstand til bunden. Nu venter to uger med hård træning, men uden kampe grundet landsholdspause.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *